ΣΤΙΛ STREET STYLE

Τα sneakers που θα φέρουν το athletic chic στα looks μας


MMEINTANI

17 Νοεμβρίου 2016

12749850-995520060525528-1255767907-n.jpg

Με την τάση του athleisure να είναι πιο έντονη από ποτέ και να μας προτρέπει να συνδυάζουμε πιο chic σύνολα με τα αγαπημένα μας αθλητικά παπούτσια, το να βρούμε τα μοντέλα εκείνα που θα «δέσουν» με τα outfits μας και δεν θα θυμίζουν γυμναστήριο, είναι πάντα μία πρόκληση. Ή μάλλον ήταν, αφού τα Saucony Originals μάλλον είναι η λύση που ψάχναμε. Το brand που κάνει θραύση στις urban γειτονιές του Λονδίνου, την Ιταλία και τις ΗΠΑ και τώρα έρχεται και στην Ελλάδα, μπορεί να υπερηφανεύεται για τα όμορφα σχέδια που μας προτείνει, καθώς και για την επιστήμη που κρύβεται πίσω από κάθε μοντέλο.

Τα κομψά υλικά και οι ωραίοι χρωματικοί συνδυασμοί τους είναι η λύση που ψάχνουμε για εκείνες τις φορές που θέλουμε να δώσουμε στα looks μας λίγο από το casual chic στιλ που βλέπουμε και θαυμάζουμε σε bloggers, it girls και celebrities. Φορεμένα είτε με φούστες και φορέματα είτε με το κλασικό τζιν παντελόνι ή ένα ωραίο κολάν, το σίγουρο είναι πως οι πιθανοί συνδυασμοί είναι πολλοί, με το ίδιο ωραίο αποτέλεσμα κάθε φορά.

Website: www.sauconygreece.gr/originals

Facebook: sauconyoriginalsgreece

Instagram: sauconyoriginalsgr

[gallery-715763]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.