ΣΤΙΛ STREET STYLE

Οι σωστοί τρόποι για να μη δείχνει ντεμοντέ το διχτυωτό καλσόν


MMEINTANI

19 Ιανουαρίου 2017

fishnettights1.jpg

Αυτό λοιπόν που κάποτε θεωρούσαμε αρκετά κιτς και συνυφασμένο αποκλειστικά με πιο βραδινά (και κάπως trash) σύνολα, φέτος βλέπουμε ότι αν φορεθεί με τον σωστό τρόπο, μπορεί να αποτελέσει την πιο ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια σε κάθε ντύσιμό μας. Και σήμερα θα δούμε δύο tips για να το αναδείξουμε όσο πιο ωραία γίνεται.

1. Αποκλειστικά με total looks

Και όπου total, εννοώ τα ρούχα μας να τηρούν μια σχετική μονοχρωμία, αφού αν συνδυάσουμε και πολλά χρώματα και δίχτυ στο ίδιο σύνολο, το αποτέλεσμα θα είναι κάπως φανταχτερό - και όχι με την καλή έννοια.

2. Σε μικρές δόσεις

Η πιο εύκολη επιλογή που όμως μπορεί να δώσει μεγάλο αποτέλεσμα. Επιλέξτε ένα ζευγάρι διχτυωτά καλτσάκια και αφήστε τα να φανούν γυρνώντας τα ρεβέρ του παντελονιού σας. Ο συγκεκριμένος τρόπος σάς επιτρέπει να το φορέσετε τόσο με αθλητικά όσο και με παπούτσια με λίγο τακούνι, αφού πρόκειται για μικρό detail έτσι κι αλλιώς.

Προσοχή. Αυτό που σε κάθε περίπτωση προτείνω να αποφύγετε είναι να συνδυάσετε διχτυωτό καλσόν με φόρεμα ή φούστα σε κοντό μήκος και ψηλοτάκουνα, ειδικά το πρωί. Για ευνόητους λόγους.

[gallery-716144]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.