ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το look που θα φοράμε συνέχεια μόλις πιάσει η Άνοιξη


MMEINTANI

15 Φεβρουαρίου 2017

floral-dress.jpg

Επειδή όμως όπως συμβαίνει σε κάθε μεταβατική περίοδο ανάμεσα στις εποχές, δεν γίνεται να πάμε κατευθείαν από τα απόλυτα winter looks στα πολύ ανοιξιάτικα, μπορούμε κάλλιστα να βρούμε ένα signature look που θα μας βοηθήσει να κάνουμε τη μετάβαση αυτή πιο εύκολη. Κάτι δηλαδή που θα ισορροπεί ανάμεσα και στις δύο σεζόν χωρίς να δείχνει παράταιρο ή εκτός τόπου και χρόνου.

Προσωπικά έχω διαλέξει έναν συνδυασμό που αγαπώ ιδιαίτερα και δεν είναι άλλος από τα floral dresses φορεμένα με μπότες ή μποτάκια, πριν περάσουμε στην εποχή που θα φοριούνται δηλαδή αποκλειστικά με σανδάλια. Νομίζω ότι είναι ένα look αρκετά πρακτικό, αφού βάζει εύκολα μια spring πινελιά στην εμφάνισή μας αλλά διατηρεί και ένα χειμωνιάτικο στοιχείο χάρη στα συγκεκριμένα παπούτσια.

Στη photogallery που ακολουθεί έχω επιλέξει τα αγαπημένα μου looks με αυτό το combo ενώ σας έχω και μερικά tips για το πώς θα το φορέσετε.

[gallery-716294]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.