ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το hippie chic είναι τάση και έτσι θα το πετύχετε


MMEINTANI

5 Μαΐου 2017

hippie-chic.jpg

Το hippie style είναι ένα παράδειγμα, αφού εκτός του ότι επιστρέφει σχεδόν κάθε σεζόν στη μόδα, είναι και μια τάση που είναι εύκολο να την υιοθετήσουμε καθώς δεν χρειάζονται πολλά για να το πετύχουμε. Για την ακρίβεια σήμερα μπορείτε να το καταφέρετε με δύο μόνο αξεσουάρ, που πιθανότατα υπάρχουν στη ντουλάπα σας.

Διαβάστε ακόμα: Οι πιο cool τρόποι για να φορέσετε ένα choker

[gallery-668732]

Ένα ζευγάρι στρογγυλά γυαλιά ηλίου,  τα οποία θα δώσουν αυτή τη ρετρό νότα και θα φέρουν hip αέρα στο ντύσιμό σας, καθώς και ένα choker, αφού αυτά τα δύο items μαζί θα σας κάνουν να μοιάζετε σα να βγήκατε από την εποχή των λουλουδιών. Δοκιμάστε λοιπόν να τα φορέσετε μαζί ώστε να δώσετε στη σημερινή Παρασκευή μια πιο ανάλαφρη νότα και να μπείτε πιο εύκολα σε mood Σαββατοκύριακου.

[gallery-716640]

Αν βέβαια τα στρογγυλά γυαλιά δεν σας αρέσουν ιδιαίτερα ή θεωρείτε ότι δεν ταιριάζουν τόσο στο στιλ του προσώπου σας ή στο στινολικό σας στιλ, στη photo gallery από πάνω μπορείτε να θυμηθείτε τα 5 σχέδια στα γυαλιά ηλίου που δεν πρόκειται ποτέ να φύγουν από τη μόδα, ώστε να επιλέξετε εκείνο που σας πάει καλύτερα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.