ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το χρώμα που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι μετά το ροζ


MMEINTANI

11 Ιουνίου 2017

purple-color-7.jpg

Τις τελευταίες μέρες βέβαια βλέπουμε ακόμα μία απόχρωση να κερδίζει έδαφος στην προτίμηση των fashionistas και μάλιστα θα λέγαμε πως είναι και κάπως μη αναμενόμενη.

Πρόκειται για το μοβ χρώμα, μία απόχρωση που γενικότερα διχάζει κάπως και ή το αγαπάς ή δεν το φοράς καθόλου. Αυτόν τον καιρό όμως όλο και περισσότερα it girls το προτιμούν, ακόμα και για το καλοκαίρι που συνήθως επιλέγουμε πιο ανοιχτές αποχρώσεις. Και υπάρχουν λόγοι για να ενδώσετε και εσείς συνθέτοντας μερικά από τα πιο cool και fashionable σύνολα.

1) Είναι κάπως πιο σοφιστικέ από το ροζ, γεγονός που το κάνει ιδανικό για πιο επίσημες εμφανίσεις ή για σύνολα που θέλετε να αποπνέουν έναν πιο μυστηριώδη χαρακτήρα.

2) Είναι ιδανικό για όσες αγαπάτε τα πιο σκούρα και μονόχρωμα σύνολα τον χειμώνα και δεν θέλετε να πάτε στο άλλο άκρο λόγω καλοκαιριού. Το μοβ λοιπόν είναι από τις καλύτερες εναλλακτικές που έχετε.

Aυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα απαρνηθούμε τις ροζ αποχρώσεις, αφού συνεχίζουν να μας χαρίζουν μερικά από τα πιο ωραία και θηλυκά καλοκαιρινά looks ενώ το ανοιχτό ροζ είναι και το χρώμα που δείχνει υπέροχο με το μαύρισμά μας.

[gallery-716649]

Θυμηθείτε στην παρακάτω gallery μερικούς ωραίους τρόπους να το φορέσετε και εντάξτε και τα δύο αυτά χρώματα στα σύνολά σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.