ΣΤΙΛ STREET STYLE

Η τάση από το Παρίσι που θα φορέσουμε πολύ σύντομα


MMEINTANI

13 Ιουλίου 2017

azzaro-couture-hcaw1718-082.jpg

Δείτε εδώ τις 7 τάσεις που ξεχωρίσαμε από το Παρίσι

Μιας που όμως αυτές τις μέρες βρισκόμαστε στον απόηχο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι και των τάσεων που είδαμε ότι πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα, είναι καλό να ξεχωρίζουμε από τώρα τα trends που αξίζει να τους δώσουμε παραπάνω προσοχή μιας και είναι αρκετά φορέσιμα για την καθημερινότητά μας.

Ένα από αυτά είναι και το athleisure, μιας και πρόκειται για μια τάση που κάθε σεζόν μας επανασυστήνεται με διαφορετικό τρόπο - και εμείς λατρέψαμε την εκδοχή που είδαμε στο catwalk του Azzaro Couture, με φαρδιά πουλόβερ συνδυασμένα με θηλυκές pencil φούστες αλλά και bomber jackets φορεμένα επάνω από sexy φορέματα.

[gallery-717180]

Πρόκειται για ένα catwalk trend που μπορούμε πανεύκολα να το υιοθετήσουμε τόσο στο γραφείο όσο και στις εξόδους μας - ακόμη και σε κάποιο casual κάλεσμα και, όπως θα δείτε στην παραπάνω gallery, υπάρχουν τόσοι τρόποι και συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε με ένα loose πουλόβερ ή φούτερ και μια πιο girly φούστα, οπότε το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να μην το δοκιμάσετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.