ΣΤΙΛ STREET STYLE

Αποφεύγουμε αυτό το μικρό αλλά αντιαισθητικό λάθος


MMEINTANI

28 Ιουλίου 2017

camille-charriere-by-styledumonde-street-style-fashion-photography-mg-6492.jpg

Το λάθος που κάνουμε όταν φοράμε φούστες

Όπως όλα τα στιλιστικά tips βέβαια, αυτό δεν ισχύει πάντα, αφού έχουμε επίσης πει ότι μια ζώνη πολλές φορές μπορεί να λειτουρήσει αρνητικά - θυμηθείτε με ποιο ρούχο δεν πάει να τη συνδυάζουμε.

Το ίδιο ισχύει λοιπόν και όταν έχουμε επιλέξει να φορέσουμε πολύ φαρδιά κομμάτια, τόσο στο επάνω όσο και στο κάτω μέρος του outfit μας. Και αυτό διότι αν σε ένα σύνολο με δύο πολύ loose ρούχα προσθέσουμε και μία φαρδιά ζώνη στη μέση, θα δημιουργηθεί το εφέ της "φουφούλας" που μόνο κολακευτικό δεν είναι.

Η σιλουέτα μας δηλαδή θα δείχνει πολύ πιεσμένη στο κέντρο και πολύ φουσκωτή επάνω και κάτω. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις είναι είτε να επιλέγουμε μία πολύ λεπτή και διακριτική ζώνη ώστε το επάνω μέρος να πέφτει πιο χυτό και να αποφύγουμε το εφέ που σας περιέγραψα από πάνω, είτε απλά να συνδυάζουμε ένα loose κομμάτι με ένα λίγο πιο εφαρμοστό.

Τα λάθη που κάνουμε όταν διαλέγουμε outfits

[gallery-715869]

Στην παραπάνω gallery μπορείτε να θυμηθείτε 6 ακόμη στιλιστικά λάθη που μπορεί να κάνουμε, τα οποία συχνά μας αφαιρούν πόντους από το στιλ μας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα