ΣΤΙΛ STREET STYLE

Τα φθινοπωρινά χρώματα για ωραία urban looks


MMEINTANI

11 Σεπτεμβρίου 2017

3597e0841407c8a6c7d835dc2afb725f.jpg

Διαβάστε ακόμα:
Το μυστικό για σύνολα με δυναμικό στιλ

Σε συνδυασμό φυσικά με τον παράγοντα «άνεση», κάτι απόλυτα βασικό για τις urban εμφανίσεις μας όσο οδεύουμε προς τον χειμώνα, αφού ο Σεπτέμβριος είναι για όλες μας ένας από τους πιο busy μήνες από υποχρεώσεις και δουλειές.

Δική μου άποψη είναι ότι τα μονόχρωμα σύνολα που αρμόζουν περισσότερο στο Φθινόπωρο, δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση να είναι βαρετά ή φλατ. Αποχρώσεις όπως το μαύρο πάντα θα είναι στο πρόγραμμα, το οποίο όμως διανθίζεται για παράδειγμα με το σοφιστικέ μπλε ή το all time chic ταμπά, χρώματα τα οποία μεταξύ τους δένουν όλα πολύ αρμονικά και μπορούν να συνθέσουν πολλά σύνολα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

[gallery-717456]

Υφές όπως το ζεστό και cozy suede, μοτίβα όπως οι ρίγες δοσμένα μέσα από ένα πιο φθινοπωρινό πρίσμα και κομμάτια που μας λύνουν τα χέρια όπως ολόσωμες φόρμες ή pencil φούστες που μπορούν να φορεθούν από το γραφείο ώς τη βραδινή έξοδο είναι λίγα από τα κομμάτια κλειδιά που θα κάνουν το ντύσιμό μας αυτή τη σεζόν πολύ πιο πρακτικό, chic και μοντέρνο. Σε αυτή ακριβώς τη λογική κινούνται τα κομμάτια της σειράς "Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City", αποτέλεσμα της stylish συνεργασίας Heidi Klum με τα Lidl, τα οποία θα μπορείτε να βρείτε και στα 219 καταστήματα της Lidl Hellas από τις 18 Σεπτεμβρίου, για τα πιο cool και budget friendly σύνολα με urban χαρακτήρα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

-->