ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το πιο εύκολο ντύσιμο με το που πιάνει λίγη ψύχρα


MMEINTANI

23 Σεπτεμβρίου 2017

janni-deler-grey-knit-nyc-6.jpg

Είναι λοιπόν η κατάλληλη μέρα να βγάλετε από τη ντουλάπα εκείνο το φαρδύ κομμάτι που μοιάζει με κάτι ανάμεσα σε πουλόβερ και μίνι φόρεμα και το οποίο μπορεί να γίνει το ιδανικό transitional piece. Μάλιστα, δεν θα σας ζεστάνει σε ενοχλητικό βαθμό, αφού θα αφήσει τα πόδια σας ακάλυπτα. Και επειδή πιστεύω όντως ότι είναι ένα ρούχο που ταιριάζει με πολλά, θα σας πω τρεις τρόπους να το φορέσετε:

Με ένα ζευγάρι statement booties

Xθες είπαμε άλλωστε ότι ο καιρός μας επιτρέπει και επίσημα πλέον να φορέσουμε τα αγαπημένα μας μποτάκια - θυμηθείτε εδώ όλους τους τρόπους.

Δείτε ακόμα: Οι κόκκινες μπότες είναι τα must have παπούτσια της σεζόν

[gallery-717403]

Ένα ζευγάρι booties θα αφήσουν τα πόδια σας να βγουν μπροστά και θα ισορροπήσουν όμορφα το πιο ογκώδες πουλοβεράκι ή την πουκαμίσα που θα επιλέξετε.

Με denim shorts από μέσα

Ναι ναι, τα φοράμε ακόμα μετά τις διακοπές αλλά ιδανικά, σε συνδυασμό με κάτι πολύ πιο φθινοπωρινό, όπως ακριβώς το στιλ που σας προτείνω σήμερα.

Δείτε ακόμα: Πώς φοράμε τα denim shorts μετά τις διακοπές;

[gallery-717368]

Συνδυάστε λοιπόν το oversized φούτερ σας ή τη φαρδιά πουκαμίσα σας με ένα σορτς από κάτω, αν σας κάνει να νιώθετε πιο ασφαλής, αφού σε λίγες μέρες μάλλον θα χρειαστεί να τα μαζέψετε ως το επόμενο καλοκαίρι.

Με ένα κόσμημα που θα το κάνει λίγο πιο θηλυκό

Κάθε chunky και πιο φαρδύ ή ογκώδες ρούχο πάντα θέλει ένα πιο θηλυκό twist για να έχουμε κομψό αποτέλεσμα. Το ίδιο ισχύει και για αυτό που σας προτείνω σήμερα.

Δείτε ακόμα: Τα σκουλαρίκια που αξίζει να έχει κάθε γυναίκα

[gallery-664313]

Ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια, ένα εντυπωσιακό κολιέ στον λαιμό ή μερικά βραχιόλια στα χέρια θα κάνουν ακριβώς αυτό και θα κάνουν και το συγκεκριμένο outfit κάπως πιο glam.

Δείτε ακόμα: Το signature look για τις αρχές Φθινοπώρου

[gallery-717400]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.