ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το πιο σοφιστικέ look θέλει δύο ρούχα μόνο


MMEINTANI

31 Οκτωβρίου 2017

abaca-513316-004.jpg

Και μάλιστα χρειάζεται δύο μόνο κομμάτια, τα οποία σίγουρα υπάρχουν ήδη στη ντουλάπα σας - ή στη ντουλάπα του συντρόφου σας, επομένως μπορείτε εύκολα να τα δανειστείτε (θυμηθείτε εδώ ποια κομμάτια μπορούμε να κλέψουμε από την αντρική γκαρνταρόμπα).

Τα 12 essentials της γυναικείας ντουλάπας

Το πρώτο είναι ένα κλασικό λευκό πουκάμισο, το κομμάτι που θα βάλει μια πιο formal νότα στο look σας και θα λειτουργήσει ως βάση για το συγκεκριμένο layered ντύσιμο.

Το δεύτερο δεν είναι άλλο από ένα φαρδύ πουλοβεράκι, το οποίο θα φορέσετε επάνω από το πουκάμισό σας. Το τι στιλ θα επιλέξετε είναι καθαρά δικό σας θέμα, μπορεί να είναι είτε ένα κλασικό oversized πουλόβερ είτε ένα σε cropped γραμμή, το οποίο όπως είπαμε πρόσφατα είναι μια νέα τάση που μας αρέσει ιδιαιτέρως.

Η νέα μόδα στα πουλόβερ μας αρέσει πολύ

[gallery-717732]

Έτσι, θα δημιουργήσετε εύκολα ένα στιλ που θυμίζει κάτι από college style αλλά και λίγο από business look, ένας σοφιστικέ συνδυασμός με άλλα λόγια που μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο μέχρι ένα απογευματινό early drink - για να κυλήσει πιο εύκολα η Τρίτη, όχι τίποτα άλλο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.