ΣΤΙΛ STREET STYLE

Τα fashion trends του 2017 που θέλουμε να ξεχάσουμε


MMEINTANI

28 Δεκεμβρίου 2017

street-style-korsage-6.jpg

Stirrup pants

Επέστρεψαν, μας έφεραν μνήμες από τα παιδικά μας χρόνια και μας θύμισαν κάτι από μπαλέτο αλλά και στολή ποδηλάτου, δεν κατάφεραν όμως να κερδίσουν το ενδιαφέρον μας μιας και δεν είναι και το πιο γοητευτικό στιλ παντελονιού.

[gallery-715833]

Δεν προσθέτουν κάτι από άποψη στιλ, αντίθετα κάνουν το look μας να δείχνει υπερφορτωμένο χωρίς λόγο.

Underboob

Το trend που τίμησαν πολλές διάσημες κυρίες - ή μάλλον πολλά διάσημα νεαρά κορίτσια με στήθος που τους "επέτρεπε" να το κάνουν. Το underboob κίνημα ξεκίνησε ως ένα trend του Instagram που έδινε ένα sexy twist αλλά δεν παύει να είναι κάτι ιδιαίτερα προκλητικό και καθόλου chic.

Διαβάστε ακόμα:
Τα χρώματα που θα φοράμε την άνοιξη του 2018

[gallery-717613]

Furry mules

Mules, παντοφλάκια και σανδάλια με (faux) γούνα φορέθηκαν όσο λίγα παπούτσια το καλοκαίρι που μας πέρασαν και, ιδανικά, δεν θα θέλαμε να τα δούμε το επόμενο. Ούτε sexy είναι ούτε ιδιαίτερα πρακτικά - για "καλαίσθητα", ούτε λόγος.

Corsets

Η τάση με τους κορσέδες φορεμένους επάνω από φορέματα, tops και πουκάμισα ήταν κάτι που είδαμε πολύ έξω από τα shows των fashion weeks και που δεν θα θέλαμε να ξαναδούμε σύντομα. Χίλιες φορές να επιλέγουμε το παραδοσιακό layering με lingerie tops φορεμένα επάνω από πουκάμισα και μπλούζες παρά αυτό.

Διαβάστε ακόμα:
Ο λάθος συνδυασμός που θα φοράμε όλες την άνοιξη του 2018

[gallery-717630]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.