ΣΤΙΛ STREET STYLE

Ο σωστός τρόπος για να φορέσουμε το πιο δύσκολο παντελόνι


MMEINTANI

8 Φεβρουαρίου 2018

5e72a2d4d1bb4b53036ac4e3493a4ab1-1.jpg

Ρίγες: Το μοτίβο-κλειδί για λεπτή σιλουέτα

[gallery-716812]

Όπως έχουμε ξαναπεί άλλωστε, είναι και ένα από τα prints που λατρεύει η Olivia Palermo - θυμηθείτε εδώ πώς επιλέγει να το συνδυάζει και πώς μπορείτε να το αντιγράψετε. Αν λοιπόν το επιλέγουν όλα τα it girls, εμείς γιατί διστάζουμε να φορέσουμε εκείνο το ριγέ παντελόνι που έχουμε στη ντουλάπα μας αλλά μας φοβίζει στην καθημερινότητά μας;

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε τι στιλ θέλετε να δημιουργήσετε φορώντας ένα ριγέ παντελόνι και στη συνέχεια, να το συνδυάσετε αναλόγως.

Με ένα σκούρο κομμάτι από πάνω

Ο πιο εύκολος τρόπος για να έχει ισορροπία το ντύσιμό σας αλλά και για να αφήσετε το ριγέ παντελόνι σας να αναδειχτεί, να τραβήξει όλη την προσοχή και να δημιουργήσει statement.

Με ένα εξίσου ριγέ ρούχο

Για ακόμα πιο έντονο εφέ και πολύ πιο fashion forward αποτέλεσμα, τα double stripes έρχονται για να κάνουν το ντύσιμό μας ακόμα πιο δυναμικό. Ποντάρετε στις κάθετες ρίγες για να κάνετε τη σιλουέτα σας να δείχνει πιο ψηλή και συνδυάστε με αξεσουάρ σε μαύρο ή κόκκινο χρώμα για να βάλετε την πιο stylish τελική πινελιά.

[gallery-718034]

Αν πάλι δεν θέλετε να στραφείτε στο ριγέ παντελόνι όμως θέλετε να φορέσετε ένα κομμάτι με το κλασικό αυτό μοτίβο, γιατί να μην ποντάρετε στην all time αγαπημένη λύση της μαρινιέρας, μιας μπλούζας που όπως έχουμε πει και πιο παλιά, μπορείτε κάλλιστα να την φορέσετε και τον χειμώνα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.