ΣΤΙΛ STREET STYLE

Δοκιμάζουμε το κόλπο που κάνουν όλες στις street style φωτογραφίες


MMEINTANI

3 Μαρτίου 2018

sariety-fashionblog-mercedes-benz-fashion-week-berlin-streetstyle-yellow-blazer-mustard-spitzenshirt-croptop-modeblog-heidelberg-4.jpg

Το βλέπουμε όχι μόνο γύρω μας αλλά και σε όλα τα fashion accounts που ακολουθούμε. Το να προσθέτεις μερικές λεπτομέρειες από έντονο χρώμα σε ένα πιο απλό ντύσιμο είναι πάντα το κλειδί για να εντυπωσιάσεις, ειδικά αν το κάνεις με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο: με το να ταιριάζεις χρωματικά όλα τα αξεσουάρ σου μεταξύ τους, όπως για παράδειγμα την τσάντα με τα γάντια και τα καλτσάκια σου.

Mustard: Η fashionable λύση

Αν θέλετε να δοκιμάσετε το παραπάνω κόλπο τώρα που περνάμε από τον χειμώνα προς την άνοιξη, μια άκρως stylish επιλογή είναι οι μουσταρδί αποχρώσεις. Μπορεί σαν όνομα να μη μας εμπνέει αλλά σαν χρώμα έχει ιδιαίτερο στιλ και δυναμική και γίνεται μια top επιλογή για να κάνουμε λίγο πιο vibrant τα χειμερινά μας σύνολα και να δώσουμε ένα πιο ανοιξιάτικο (όσο γίνεται) στίγμα.

[gallery-718202]

Προτιμήστε να το συνδυάσετε με το διαχρονικό μαύρο χρώμα για μία δυνατή αντίθεση ή με τις γήινες αποχρώσεις για πιο ‘’ήσυχο’’ και κομψό στιλιστικό αποτέλεσμα. Για εσάς που διστάζετε την μονοχρωμία ενός μουσταρδί κομματιού, επιλέξτε το σε λεπτομέρειες και στα χειμωνιάτικα prints όπως στις ρίγες ή στα καρώ σχέδια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.