ΣΤΙΛ STREET STYLE

Τα παπούτσια που δεν θέλουμε να δούμε φέτος την Άνοιξη


MMEINTANI

21 Μαρτίου 2018

abaca-628950-159.jpg

Πάντα τέτοιες μέρες καλούμαστε να κάνουμε τη μετάβαση από τα κλειστά παπούτσια στα πιο ανοιξιάτικα. Εδώ έρχεται και ο προβληματισμός ως προς το ποια σχέδια να επιλέξουμε και σήμερα σκέφτηκα να σας πω τη γνώμη μου σχετικά με εκείνα που, τουλάχιστον εγώ προσωπικά, σκέφτομαι να αποφύγω φέτος την Άνοιξη.

Gladiator sandals

Τα σανδάλια αρχαιοελληνικού τύπου μας αρέσουν αλλά στην πιο απλοποιημένη και λιτή εκδοχή τους και όχι με λουριά που φτάνουν μέχρι ψηλά στο πόδι και μας κάνουν να δείχνουμε… «ετοιμοπόλεμες».

Πολύ ψηλές πλατφόρμες

Έχουν ξεπεραστεί αρκετά νομίζω και επίσης αν έπρεπε να βρούμε μια εποχή που να ταιριάζουν πιο πολύ, μάλλον θα ήταν το καλοκαίρι και όχι η άνοιξη.

Kitten heels

Για τα συγκεκριμένα «τακούνια» σας μίλησα πάλι πρόσφατα και η αλήθεια είναι ότι είμαι αρκετά διχασμένη ακόμα. Νομίζω από το να επιλέξουμε ένα τόσο ανεπαίσθητο τακούνι, καλύτερα να φορέσουμε είτε κανονικά ψηλοτάκουνα είτε εντελώς φλατ αλλά πολύ chic mules.

Wedge sneakers

Ίσως η πιο άκομψη εκδοχή των sneakers που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, τα αθλητικά παπούτσια με ενσωματωμένη πλατφόρμα είναι απλά “no-no” σαν επιλογή.

Από την άλλη, το στιλ παπουτσιού που νομίζω ότι όλες περιμένουμε πώς και πώς να αρχίσουμε να φοράμε δεν είναι άλλο από τις αγαπημένες μας εσπαντρίγιες.

[gallery-717022]

Όπως έχουμε ξαναπεί, ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξουμε, μπορούν να γίνουν το κλειδί για τα πιο άνετα και κομψά spring looks και να κάνουν το look μας όσο casual ή όσο girly εμείς θέλουμε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.