ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το ρούχο που χρειαζόμαστε για την ανοιξιάτικη ψύχρα


MMEINTANI

31 Μαρτίου 2018

gracev-34.jpg

Δεν σκοπεύουμε δηλαδή σε καμία περίπτωση να συνεχίσουμε να φοράμε τα παλτό που φορούσαμε στην αρχή της χρονιάς, ούτε όμως ακόμα μπορούμε να κυκλοφορούμε και με τα κοντομάνικα. Συνήθως αυτές τις μέρες ρίχνουμε κάτι ελαφρύ επάνω μας, όπως ένα ανάλαφρο κιμονό ή ένα λεπτό trenchcoat, πολλές φορές όμως, ειδικά προς το βράδυ, μπορεί να νιώσουμε ότι κάνει μια ψυχρούλα που μας ενοχλεί.

Εκεί λοιπόν είναι που μπορούμε να στραφούμε στο γνωστό και αγαπημένο layering και να έχουμε ένα "ενδιάμεσο" κομμάτι μαζί μας, που θα μας κάνει να νιώσουμε πιο ζεστά και μάλιστα ταιριάζει και με όλα μα όλα τα ρούχα μας.

Διαβάστε ακόμα:
Η μπλούζα που ταιριάζει με τις μάλλινες ζακέτες μας

[gallery-718107]

Αυτό δεν είναι άλλο από μία πολύ basic απλή και πρακτική μαύρη ζακέτα ή cardigan, ένα ρούχο τόσο λεπτό που μπορούμε να το έχουμε ακόμα και μέσα στην τσάντα μας και να το φορέσουμε όταν νιώσουμε πως θέλουμε λίγη περισσότερη ζεστασιά ή απλά όταν νυχτώσει και πιάσει λίγη δροσούλα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.