Ο σωστός τρόπος για να κρατάμε τα backpacks μας

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018
031582f3576d7e613c2d0c25cbb0f62a.jpg

Απόλυτα πρακτικά, μας λύνουν τα χέρια και χωράνε μέσα τα απαραίτητα που χρειαζόμαστε όταν λείπουμε από το σπίτι, χωρίς να μας βαραίνουν ιδιαίτερα. Η μόνη ένσταση που έχω προσωπικά και δεν τα επιλέγω όσο συχνά θα ήθελα, είναι το γεγονός ότι μου προκαλούν ένα είδος άγχους, ακριβώς επειδή όταν τα φοράω στην πλάτη, δεν μπορώ να έχω τον έλεγχό τους  όλοι γνωρίζουμε πόσο πρέπει να προσέχουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα όταν κυκλοφορούμε στον δρόμο.

Διαβάστε ακόμα:
Τι σημαίνει ο τρόπος που κρατάτε την τσάντα σας;

Αυτό που θα σας πρότεινα λοιπόν ώστε να τα εντάσσετε στο στιλ σας αλλά και να νιώθετε ασφαλής και ότι δεν κινδυνεύετε, είναι να το κρατάτε στο πλάι, από τη μία πλευρά δηλαδή, σαν μια εναλλακτική shoulder bag. Έτσι θα αποκτήσετε ακόμα περισσότερο στιλ και δεν θα θυμίζετε μαθήτρια και παράλληλα θα νιώθετε πιο ήρεμες – φροντίστε μόνο όταν το κάνετε αυτό να μην το έχετε γεμίσει υπερβολικά, ώστε να μην προκαλέσετε πρόβλημα στη στάση του σώματός σας.

Δείτε στην παραπάνω photo gallery μερικές ιδέες για να αναδείξετε το backpack σας στο έπακρο και επιλέξτε το σε περίπτωση που χρειαστεί να λείψετε αρκετές ώρες από το σπίτι ή αν απλά θέλετε μια τσάντα που θα σας δώσει αυτό το χαλαρό στοιχείο που όλες θέλουμε στις εμφανίσεις μας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα