ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το κομμάτι που φοράνε όλες για ντύσιμο που δείχνει πιο chic


MMEINTANI

12 Απριλίου 2018

blazer.jpg

Μιλάω για το καρό γκρι σακάκι, ένα ρούχο με διαχρονικό χαρακτήρα και απόλυτα stylish ταυτότητα που ως επί το πλείστον μπορεί να το έχουμε συνδυάσει περισσότερο με σύνολα για τη δουλειά ή για πιο επίσημες περιστάσεις, τώρα την άνοιξη όμως αποτελεί ίσως την πιο ωραία επιλογή σε πανωφόρι, μιας και δεν είναι ούτε χειμωνιάτικο ούτε καλοκαιρινό.

[gallery-718382]

Το μεγαλύτερο αβαντάζ του βέβαια είναι το γεγονός πως κάνει κάθε σύνολο να δείχνει αυτόματα πολύ πιο περιποιημένο και chic.

Φορέστε το με σηκωμένα μανίκια, με μια ζώνη στη μέση ή με ένα lingerie top από μέσα για ακόμα πιο ενδιαφέρον στιλιστικό αποτέλεσμα.

HOW TO WEAR

Ένα γκρι σακάκι προσφέρεται για να δοκιμάσετε πολλά style tricks με αυτό, όπως για παράδειγμα να το φορέσετε με σηκωμένα μανίκια για πιο cool ύφος, με μία ζώνη στη μέση για να τονίσει τη σιλουέτα σας ή με ένα ωραίο σατέν lingerie top από μέσα ώστε να το κάνετε ακόμα πιο θηλυκό και sexy.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.