ΣΤΙΛ STREET STYLE

Ο τρόπος για να τραβήξετε τα βλέμματα με το τζιν σας


MMEINTANI

30 Μαΐου 2018

denim-pants.jpg

Τα έντονα χρώματα είναι γνωστό ότι τραβάνε τα βλέμματα χωρίς καν να χρειαστεί κάποια άλλη προσπάθεια και σήμερα προτείνω να φορέσετε κάτι χρωματιστό ακόμη κι αν από κάτω έχετε ένα πολύ απλό τζιν παντελόνι.

[gallery-718320]

Δεν χρειάζεται να μπει και ημερολογιακά το καλοκαίρι για να συνειδητοποιήσουμε ότι μια συγκεκριμένη απόχρωση επιστρέφει πάντα κάθε σεζόν τέτοια εποχή, για να φέρει τα summer vibes λίγο πιο νωρίς στο στιλ μας. Το κίτρινο χρώμα συμπληρώνει πάντα υπέροχα ένα τζιν κομμάτι, είτε πρόκειται για παντελόνι είτε για jacket ενώ με κάποιο έντονο χρώμα, όπως το μπλε, το μοβ ή το βυσσινί, θα δημιουργήσει τα πιο ωραία και εύκολα color blocking ανοιξιάτικα σύνολα.

Το ανοιξιάτικο χρώμα που ταιριάζει με τα τζιν μας

[gallery-717401]

Για τα τζιν παντελόνια μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα μιας και τέτοια είναι και η συχνότητα που τα επιλέγουμε. Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε φορά προσπαθούμε να τα ταιριάξουμε με κάτι διαφορετικό, και σήμερα μπορούμε να το κάνουμε συνδυάζοντάς το με το πιο θηλυκό χρώμα, το ροζ.

Η σωστή απόχρωση αν δεν σας αρέσουν τα ανοιξιάτικα παστέλ

[gallery-605088]

Το μωβ χρώμα θεωρούνταν πάντα ιδιαίτερα αριστοκρατικό και φίνο, ενώ ανήκει στις αποχρώσεις εκείνες που μπορούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις χωρίς όμως να "φωνάζουν". Με μια χρωματική παλέτα που κυμαίνεται από ανοιχτό λιλά μέχρι βαθύ σκούρο μωβ, το συγκεκριμένο χρώμα μας δίνει άπειρους τρόπους να το φορέσουμε δημιουργώντας διαφορετικό look κάθε φορά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.