ΣΤΙΛ STREET STYLE

Τα παπούτσια που δεν ταιριάζουν καθόλου με ολόσωμες φόρμες


RKPT

23 Ιουνίου 2018

la-blogger-outfit-overalls.jpg

Μονόχρωμες για πιο απλό στιλ ή με κάθετες ρίγες για να μας προσθέτουν λίγο έξτρα ύψος, είναι η πιο γρήγορη λύση για να δείξουμε καλοντυμένες και ταιριάζουν με όλα σχεδόν τα παπούτσια μας. Εκτός από ένα στιλ.

Διαβάστε ακόμα:
Πώς θα διαλέξετε την ολόσωμη φόρμα που σας ταιριάζει

Ο λόγος για τα sneakers. Είναι ίσως τα μόνα παπούτσια που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να τα βλέπω φορεμένα με καλοκαιρινά overalls και σαλοπέτες, μιας και οι περισσότερες έχουν flared τελείωμα επειδή είναι πιο αέρινες, κάτι που σε συνδυασμό με αθλητικά παπούτσια δεν δείχνει και πολύ ωραίο.

[gallery-718512]

Προτιμήστε δηλαδή να φορέσετε την ολόσωμη φόρμα σας με ένα ωραίο ζευγάρι φλατ σανδάλια, με τις αγαπημένες σας εσπαντρίγιες ή με ένα ζευγάρι πλατφόρμες, για πιο εντυπωσιακό και κολακευτικό αποτέλεσμα.

Note: Όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν εάν μιλάμε για jumpsuits, για ολόσωμα φορμάκια δηλαδή σε πιο κοντό μήκος. Αυτά ναι, μπορούμε κάλλιστα να τα φοράμε με τα αγαπημένα μας sneakers και να δείχνουμε casual αλλά υπέροχες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.