ΣΤΙΛ STREET STYLE

Αυτό το tip θα σας αρέσει αν φοράτε neutrals


MMEINTANI

11 Ιουλίου 2018

lisa-olsson-sanya-outfit-5.jpg

Νομίζω για το καλοκαίρι δεν υπάρχει κάτι πιο εύκολο από το να στρεφόμαστε σε λίγο πιο γήινες αποχρώσεις, προκειμένου να δείχνουμε chic.

Λευκές αέρινες παντελόνες, tops σε μπεζ αποχρώσεις και κρεμ τόνοι σε πουκάμισα και καφτάνια, γίνονται οι πιο ωραίες λύσεις για καλοκαιρινά outfits που θα αποπνέουν μία φινέτσα και έντονα elegant vibes.

Ακόμα όμως κι όταν φαίνεται ότι είμαστε done με ένα σύνολο, πάντα υπάρχει η δυνατότητα να το κάνουμε να δείχνει λίγο πιο updated, πιο ενδιαφέρον και πιο ιδιαίτερο. Στην προκειμένη, αυτό που θα σας πρότεινα να κάνετε με ένα ντύσιμο σε λίγο πιο ουδέτερους τόνους, είναι να το ολοκληρώσετε με ένα ζευγάρι παπούτσια σε πιο έντονες αποχρώσεις – πάντα με καλοκαιρινό χαρακτήρα βέβαια.

Έτσι, θα δώσετε ένα πολύ ωραίο αλλά διακριτικό twist στο minimal look σας και θα συμπεριλάβετε και μια υποψία χρώματος, σε περίπτωση που δεν σας αρέσει να τα φοράτε σε μεγαλύτερες δόσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.