ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το πιο απρόσμενο trend της σεζόν το φοράμε ήδη στην παραλία


Αφροδίτη Σακκά

15 Αυγούστου 2018

abaca_647342_009.jpg

Η εβδομάδα μόδας της Κοπεγχάγης, εκτός του ότι αποτελεί βασικό προορισμό για στιλιστική έμπνευση, φέτος κατάφερε για ακόμη μία φορά να αναδείξει τα trends που σηματοδοτούν τη φετινή σεζόν και πρόκειται να συνεχίσουν και τις επόμενες. Ένα παράδειγμα είναι νέα αγάπη για το ανοιχτό πράσινο χρώμα - όπως απέδειξαν στιλίστες, street style stars, editors και μοντέλα που φωτογραφήθηκαν έξω από τα shows του fashion week - όπως και σατέν φούστες και φορέματα που είχαν την τιμητική τους. Το πιο απρόσμενο trend που γεννήθηκε στους δρόμους της δανέζικης πρωτεύουσας, ωστόσο, είναι οι σαγιονάρες.

Το ερώτημα είναι, πώς ακριβώς συνδυάζονται οι σαγιονάρες με τα πιο κομψά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας; Αν λάβουμε υπόψην μας το fashion crowd στη Κοπεγχάγη, σαγιονάρες σε έντονα χρώματα μπορούν να συνδυαστούν με πολύχρωμες τσάντες, ενώ ζευγάρια σε πιο ουδέτερες αποχρώσεις μπορούν να ισορροπήσουν τα πιο έντονα χρωματικά outfits. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τις σαγιονάρες να κάνουν την εμφάνισή τους ως στιλιστική... παρέμβαση, αφού στο New York Fashion Week του Σεπτεμβρίου, η Kendall Jenner εμφανίστηκε στην πασαρέλα φορώντας τες, η Rihanna λάνσαρε μία εκδοχή με τακούνι για τα Fenty x Puma και ο Marc Jacobs έστειλε στην πασαρέλα σαγιονάρες-πλατφόρμες με αστραφτερές λεπτομέρειες.

Εμείς, ωστόσο, παραμένουμε σκεπτικές ως προς το συγκεκριμένο trend - ακόμα!

 

A post shared by @toutsurlamode_ on

 

Δείτε ακόμη: Τα καλύτερα looks από το Copenhagen Fashion Week

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.