ΣΤΙΛ STREET STYLE

Τι κάνει ένα ζευγάρι sneakers διαχρονικό;


Αφροδίτη Σακκά

23 Νοεμβρίου 2018

s60368-9a.png

Η αυθεντικότητα είναι κάτι που στις μέρες μας ξεχωρίζει. Με τα trends να εναλάσσονται στο λεπτό και κάθε σεζόν να φέρνει έναν καταιγισμό πληροφοριών στον χώρο της μόδας, το προσωπικό στιλ και η διαχρονικότητα είναι αυτά που επιζούν. Όσον αφορά το street style, λίγα πράγματα έχουν καταφέρει να μένουν σταθερά στις προτιμήσεις του fashion crowd ανά τα χρόνια και συνήθως είναι κομμάτια που έχουν αποδειχθεί ανθεκτικά στο χρόνο και σταθερά επίκαιρα. Ένα από αυτά είναι τα sneakers. Τι κάνει, όμως, ένα ζευγάρι sneakers διαχρονικό;

Πολύ πριν τα sneakers γίνουν ένα κλασσικό fashion item, αποτελούσαν πρακτικά κομμάτια αθλητικής υπόδυσης. Από τα 80s και μετά, ωστόσο, άρχισαν να αποκτούν μία ξεχωριστή θέση στη βιομηχανία της μόδας και να παίρνουν θέση ανάμεσα στα κομμάτια-κλειδιά για ένα πετυχημένο street style look. Φυσικά, η ανθεκτικότητα, η άνεση και το στιλ παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο να θεωρείται διαχρονικό ένα ζευγάρι sneakers, ενώ πρέπει να έχει την ικανότητα να ανταποκρίνεται σε κάθε εναλλαγή των trends ανά τις σεζόν. Πλέον, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα items κάθε cool fashion girl, αφού μπορούν να συμπληρώσουν σχεδόν κάθε look - από ένα fashion-forward outfit, μέχρι ένα αθλητικό look, μέχρι να φορεθούν με κοστούμι και να δείχνουν cool.

Ένα από τα πιο διαχρονικά sneakers είναι τα Saucony Originals - ένα brand που έχει ορίσει αυτό που λέμε "hip" στον κόσμο του athleisure. Κάθε συλλογή δημιουργείται με έμπνευση τις εμπειρίες και την καθημερινότητα των δημιουργών της, διατηρώντας έτσι την αυθεντικότητα και την ταυτότητα των Saucony Originals ανά τα χρόνια, όσο τα trends περνούν και αλλάζουν. Με απόλυτη προσήλωση στο σχεδιασμό και στη ποιότητα κατασκευής, η Saucony Originals βεβαιώνει πως το design και το υλικό των ίδιων των παπουτσιών θα εκφράζει αυτό που αναζητά μία γυναίκα με προσωπικό στιλ και ματιά, που αναζητά την ποιότητα και το ιδανικό stylish look. Ευτυχώς, μετά από τις ΗΠΑ και τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές όπου κυριολεκτικά λατρεύτηκαν (νο 1 σε πωλήσεις στην Ιταλία), τα Saucony Originals βρίσκονται πλέον και στην Ελλάδα, δίνοντάς μας πρόσβαση σε sneakers που ξεχωρίζουν και looks που κάθε άλλο παρά βαρετά είναι.

Μπορεί η μόδα να αλλάζει συνεχώς, αλλά μερικά πράγματα μπορούν και αντέχουν στον χρόνο, ενώ εξελίσσονται και αναπτύσσονται, ανταποκρινόμενα στις ανάγκες μας. Τα Saucony Originals είναι η χρυσή τομή μεταξύ του hip και του διαχρονικού, τα παπούτσια που θα συνοδεύσουν κάθε μας εμπειρία και κομψό look.

Ακολουθήστε τα Saucony Originals σε Facebook και Instagram και στο www.sauconyoriginals.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.