ΣΤΙΛ STREET STYLE

OOTD: Η Olivia Palermo μας δείχνει πως φοριέται το σουέντ το 2019


Μάρθα Κουμπάνη

30 Σεπτεμβρίου 2019

OOTD: Η Olivia Palermo μας δείχνει πως φοριέται το σουέντ το 2019

H Olivia Palermo είναι η Νεοϋορκέζα μούσα του στιλ μας. To It Girl παίζει τα trends στα δάχτυλα και είναι διάσημη για τους πρωτότυπους και τολμηρούς συνδυασμούς της. Αγαπάει τα χρώματα και τα prints και ξέρει πως να τα συνδυάζει καλύτερα από τον καθένα. Για αυτούς αλλά και για αμέτρητους ακόμα λόγους είναι η αγαπημένη μας.

Από εκείνη κλέβουμε συχνά ιδεές για τα δικά μας καθημερινά outfits. Αυτή την φορά η Ο.P μας έδειξε πως να φορέσουμε το σουεντ δέρμα και να δείχνει updated το 2019. Iσως νομίζετε ότι το συγκεκριμένο είδος δέρματος είναι ξεπερασμένο, όμως φέτος επιστρέφει με την επάνοδο των 70s. Ειδικά για την άνοιξη του 2020, πολλοί ήταν οι σχεδιαστές που το συμπεριέλαβαν στις συλλογές τους.
Η Olivia επλέξε μίντι, shirt dress, με μακριά μανίκια, σε κλασική, tan απόχρωση και το συνδύασε με μαύρο δερμάτινο παντελόνι, οxfords και μεγάλα γυαλιά ηλίου με έγχρωμους φακούς. Το αποτέλεσμα chic και σοφιστικέ, ενώ οι αναφορές στην hippie δεκαετία είναι έντονες.
Θα το κάνουμε copy paste στα δικά μας looks, μόλις η θερμοκρασία πέσει και πάλι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.