ΣΤΙΛ STREET STYLE

Αυτά τα φρέσκα στιλιστικά τρικ θα αναβαθμίσουν κάθε outfit


Μάρθα Κουμπάνη

3 Νοεμβρίου 2019

Αυτά τα φρέσκα στιλιστικά τρικ θα αναβαθμίσουν κάθε outfit

Οι γυναίκες της μόδας που μας αρέσει να ακολουθούμε στο Instagram είναι εκείνοι που δεν διστάζουν να τολμήσουν διαφορετικά πράγματα κάθε φορά και να πειραματιστούν με το στιλ τους.
Δεν χρειάζονται ολοκαίνουργια κομμάτια για κάθε περίσταση ή για να πυροδοτήσουν τη δημιουργικότητα. Φορούν τα ίδια κομμάτια με νέους τρόπους. Είτε πρόκειται για τεχνάσματα με layers είτε για το συνδυασμό ενός statement ρούχου με ένα κλασικό, μας α'ρεσει να ανακαλύπτομε συνεχώς νέες ιδέες κλαι στιλιστικά ρικ που αλλού στο Instagram,.

Εάν κάποια από αυτές τις γυναίκες αποφασίσουν να επενδύσουν σε μια νέα τάση ή αντικέιμενο λατρείας ξέρουμε πως θα τα φορέσουν με ον πιοπρωτότυπο τρόπο. Έτσι αν ψάχνετε ιδέες να ανανεώσετε την ντουλάπα σας χωρίς πραγματικά να ξοδεύετε πάρα πολλά, σας έχουμε καλύψει. Κάντε scroll dowm για να δείτε τα νέα styling tricks που ίδαμε στο Instagram και θα αναβαθμίσουν κάθε εμφάνιση.

1. Φορέστε puffed sleeves μέσα από φορέματα

2. Φορέστε oversized πανωφόρια με σανδάλια

3. Συνδυάστε το μπεζ με ένα έντονο χρώμα

4. Φορέστε μεσαία μήκη ρούχων με ψηλές μπότες

5. Συνδυάστε ένα ρομαντικό μίντι φόρεμα με chunky μποτάκια

6. Κάντε ανορθόδοξο layering

7. Φορέστε loose jeans με βραδινά τοπ

8. Γιλέκο πάνω από φόρεμα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.