ΣΤΙΛ STREET STYLE

To φόρεμα της φετινής άνοιξης που δεν θα βγάλουμε από πάνω μας


Μάρθα Κουμπάνη

9 Απριλίου 2020

To φόρεμα της φετινής άνοιξης που δεν θα βγάλουμε από πάνω μας

Μπορεί το διάστημα που ζούμε να είναι αρκετά δύσκολο, αλλά αξίζει να κάνουμε μία μικρή παύση και να θυμηθούμε: είναι άνοιξη και αυτό τα κάνει όλα να δείχνουν λίγο πιο αισιόδοξα. Την άνοιξη λατρεύουμε τα φορέματα. Και μιας και ακόμα ο καιρός είναι ψυχρός, θα αδράξουμε την ευκαιρία και θα υιοθετήσουμε ένα από τα πιο cool trends της νέας σεζόν.

Τα πλεκτά φορέματα δεν είναι σίγουρα κάτι καινούργιο, αφού τα τελευταία χρόνια έχουν μπει για τα καλά στην γκαρνταρόμπα μας ειδικά στις μεταβατικές εποχές. Όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα φορέσουμε μίντι, κροσέ, φορέματα με πολύχρωμες ρίγες και πολλές φορές, γιακάδες. Στην πρώτη έξοδο θα τα συνδυάσουμε με εντυπωσιακά πέδιλα, sneakers, μπότες και kitten heels.

Tόσο οι παιχνιδιάρικες αποχρώσεις όσο και οι υφές περνούν το μήνυμα της χαράς. Τα χρώματα είτε ουδέτερα με ζωηρές πινελιές, είτε οι αποχρώσεις του ουράνιου τόξου δημιουργούν ένα fun και νεανικό look. Οι οίκοι Altuzarra, Marc Jacobs, Zimmermann και Celine συμφώνησαν πως όταν λήξει η καραντίνα, θα μας βρει να φοράμε τα πιο boho και σοφιστικέ knit dresses.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.