ΣΤΙΛ STREET STYLE

H Οlivia Palermo μόλις κατέρριψε έναν από τους μεγαλύτερους μύθους του στιλ, φορώντας δύο φαινομενικά αταίριαστα κομμάτια


Μάρθα Κουμπάνη

15 Ιουλίου 2020

H Οlivia Palermo μόλις κατέρριψε έναν από τους μεγαλύτερους μύθους του στιλ, φορώντας δύο φαινομενικά αταίριαστα κομμάτια

Υπάρχουν τάσεις που μπορεί να φαίνονται λίγο περίπλοκες κατά τη μεταφορά τους από την πασαρέλα στο δρόμο, ακόμη και αδύνατες. Τα σατέν υφάσματα μπορεί να φαίνονται σαν να προορίζονται μόνο για μια βραδινή εμφάνιση και μπορεί ακόμη και να δίνουν την εντύπωση ότι δεν είναι πολύ κολακευτικά για όλους τους σωματότυπους λόγω του τρόπου που εφαρμόζουν στις καμπύλες. Αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και για να το αποδείξουμε, έχουμε το παράδειγμα της Olivia Palermo.

jenny.gr

Το «it girl» από τη Νέα Υόρκη μας εξέπληξε ξανά αυτή την εβδομάδα. Σε αυτό το νέο στιλ, τόλμησε να συνδυάσει μια σατινέ φούστα σε απόχρωση του χαλκού με μια μπλούζα με ανοιχτούς ώμους σε μουσταρδί. Ένας συνδυασμός χρωμάτων που ταιριάζει απόλυτα και μπορεί να λειτουργήσει κομψά τις πιο ζεστές μέρες. Αλλά χωρίς αμφιβολία, εκείνα που έκλεψαν την παράσταση, ήταν τα μαύρα αθλητικά παπούτσια της.

Και κάπως έτσι η ιέρεια του στιλ κατέρριψε έναν από τους μεγαλύτερους μύθους για το στιλ και μεγάλο faux pas, που θέλει το καφέ να μην ταιριάζει με το μαύρο. Επιλογή της ήταν μια έκπληξη που κάνει αντίθεση με το πιο εκλεπτυσμένο και βραδινό στιλ που αποδίδεται στα σατέν ρούχα. Είναι η τέλεια πρόταση για να φορέσετε αυτό το στιλ φούστας στις καθημερινές βόλτες της πόλης.

Για την ιστορία, η Οlivia επέλεξε μπλε bucket bag και μαντήλι αντί για μάσκα και αυτό σε τόνους του καφέ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.