ΣΤΙΛ STREET STYLE

Στη χιονισμένη Στοκχόλμη είδαμε τα περισσότερα και πιο εντυπωσιακά street style looks


Μάρθα Κουμπάνη

13 Φεβρουαρίου 2021

Στη χιονισμένη Στοκχόλμη είδαμε τα περισσότερα και πιο εντυπωσιακά street style looks

Όσο στην Ελλάδα περιμένουμε την πτώση της θερμοκρασίας, στην Στοκχόλμη -όπου μόλις πραγματοποιήθηκε η τριήμερη Εβδομάδα Μόδας- το έχει στρώσει για τα καλά.

Αν υπάρχουν λοιπόν κάποιες που γνωρίζουν από ντύσιμο στο κρύο, αυτές είναι σίγουρα οι Σκανδιναβές, που τόσο μας εμπνέουν με το στιλ τους.

Η Stockholm Fashion Week πραγματοποιήθηκε ψηφιακά, όμως η Σουηδία είναι από τις χώρες που δεν επέβαλε κανένα Lockdown κι έτσι τα Scandi girls βγήκαν στους δρόμους και παρέδωσαν μαθήματα στιλ.

Κάπως έτσι λοιπόν έχουμε τη μεγάλη χαρά να απολαύσουμε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά street style looks μετά από καιρό, και μάλιστα με φόντο το χιόνι!

Οι fashionistas φόρεσαν τα πιο ζεστά και statement πανωφόρια τους: shearling jackets, puffer jackets, γούνινα και μάλλινα παλτό. Eπιπλέον, επένδυσαν σε δερμάτινες μπότες και μποτάκια και έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Τα συνδύασαν με φαντασία!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.