ΣΤΙΛ STREET STYLE

Τα σανδάλια της Gigi Hadid που ταιριάζουν με όλα


Μάρθα Κουμπάνη

7 Ιουνίου 2021

Τα σανδάλια της Gigi Hadid που ταιριάζουν με όλα
Η Gigi Hadid με το go-to παπούτσι για όλη μέρα το καλοκαίρι

Η Gigi Hadid λατρεύει τα ευέλικτα παπούτσια. Η ντουλάπα της είναι γεμάτη από αξιόπιστα, εύκολα και προσιτά κομμάτια  για κάθε εποχή.

Στο πιο πρόσφατο look της, η Hadid φορούσε τα must have καλοκαιρινά σανδάλια. Φορούσε white slides από το Franco Sarto ενώ βρισκόταν έξω στη Νέα Υόρκη στις 3 Ιουνίου. Η σταρ του street style δρόμου εντοπίστηκε να περπατά σε όλη την πόλη, χωρίς το καροτσάκι του μωρού αυτή τη φορά. Η Hadid φωτογραφήθηκε να κάνει βόλτα με την νεογέννητη κόρη της Khai όλο το καλοκαίρι. 

Η πολυάσχολη μαμά φορούσε ένα cargo παντελόνι σε neon πράσινο, με λευκή πλεκτή ζακέτα. Για να ισορροπήσει το statement παντελόνι, επέλεξε ουδέτερα αξεσουάρ. Μια μικρή shoulder bag σε tan απόχρωση και τα λευκά slides που ταιριάζουν με όλα τα καλοκαιρινά μας σύνολα.

Τα slides είναι ιδανικά για όσες δεν αγαπούν τις flip flops. Είναι κομψά και κολακεύουν το πόδι ενώ σε φωτεινό χρώμα, συνδυάζονται ιδανικά, με jeans αλλά και μίντι φορέματα ή φούστες. Ταυτόχρονα, είναι το go-to παπούτσι για όλη μέρα το καλοκαίρι, από τις βόλτες στην πόλη, το γραφείο ως την παραλία.  

jenny.gr

Δείτε ακόμη: Tα ωραιότερα αρχαιελληνικά σανδάλια

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.