ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Gigi Hadid: Υιοθέτησε την μεγαλύτερη τάση στα νύχια της για το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

28 Απριλίου 2021

Gigi Hadid: Υιοθέτησε την μεγαλύτερη τάση στα νύχια της για το καλοκαίρι
Gigi Hadid: Υιοθέτησε την μεγαλύτερη τάση στα νύχια της για το καλοκαίρι

H Gigi Hadid, εκτός από ένα πετυχημένο μοντέλο, είναι και μια ευτυχισμένη μαμά. Πρόσφατα έγινε 26 χρονών και γιόρτασε τα γενέθλιά της, κάνοντας μία μοναδική εμφάνιση. Εμείς φυσικά, αντλήσαμε έμπνευση μέσα από το look της και πιο συγκεκριμένα από το πιο fashionable manicure της σεζόν.

Το λαμπερό μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram account του και εκτός από τα μαλλιά της που μας θυμίζουν έφηβες των 90s, σταθήκαμε στο manicure της που είναι μία από τις huge τάσεις του καλοκαιριού. 

Το supermodel γιορτάζει λοιπόν, με ένα super ζωηρό και άκρως fashionable nail art και συνεχίζει να αποτελεί style icon.

Πρόκειται για ένα french mani αλλά σε μία ανανεωμένη εκδοχή αφού εκείνη δεν επέλεξε την λευκή γραμμή, αλλά γραμμή σε έντονα χρώματα. Μας θυμίζει ουράνιο τόξο και αν θέλετε το πιο χαρούμενο μανικιούρ, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το συγκεκριμένο! Ειδικά, τώρα το Πάσχα μπορεί ένα ολόλευκο μακρύ φόρεμα να δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό με το χρωματιστό manicure.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NAILS by MEI (@nailsbymei)

 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.