ΣΤΙΛ STREET STYLE

Αφήστε το street style στις Εβδομάδες Μόδας να μας δείξει πώς θα φορέσουμε τα πρώτα πλεκτά


Μάρθα Κουμπάνη

11 Σεπτεμβρίου 2021

Αφήστε το street style στις Εβδομάδες Μόδας να μας δείξει πώς θα φορέσουμε τα πρώτα πλεκτά
Πώς θα φορέσουμε τα πρώτα πλεκτά σύμφωνα με το street style στις Εβδομάδες Μόδας

O καιρός μας έχει μπερδέψει για τα καλά. Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε την πρώτη πτώση της θερμοκρασίας και τις πρώτες βροχές, που μας ανάγκασαν να αντικαταστήσουμε τα sundresses μας με τα πρώτα μακρυμάνικα tops και ζακέτες. Ωστόσο η θερμοκρασία ανεβαίνει και πάλι και πολλοί ετοιμάζονται για μια ακόμα (τελευταία) απόδραση το Σαββατοκύριακο. Η μεταβατική περίοδος είναι γνωστό πως κάνει το ντύσιμο πιο δύσκολο.

Τα πρώτα πλεκτά κάνουν την εμφάνιση τους στα looks μας και δίνουν αυτή την φθινοπωρινή νότα που θέλουμε και ταιριάζει με το mood μας.

Πώς όμως θα τα φορέσουμε τώρα χωρίς να δείχνουν παράταιρα, ακόμα και στις εκδρομές μας;

Oι πρωταγωνιστές του street style στις πρόσφατες Εβδομάδες Μόδας έχουν την απάντηση: Tα outfits τους περιλαμβάνουν ελαφριά πλεκτά κομμάτια και μας δίνουν έμπνευση. Κοπεγχάγη, Στοκχόλμη, Σίδνεϊ και Νέα Υόρκη. Οι πόλεις που φιλοξένησαν μέχρι στιγμής τα shows και τις συλλογές για την επόμενη άνοιξη, μας χάρισαν αρκετά τέτοια outfits και υλικό για να αντιγράψουμε σύντομα.

Δείτε τα looks στη gallery:

Φωτογραφίες Getty/Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.