ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τrend: τα ροκ τζιν


Τζουλιάννα Καρνέζη

30 Απριλίου 2012

jeans1.jpg

Νομίζαμε ότι ήταν είδος προς εξαφάνιση, τα σκισμένα όμως τζιν επέστρεψαν δυναμικά.

Ροκ σκισίματα και ανοίγματα που μας θυμίζουν κάτι από την επιτηδευμένη επαναστατική διάθεση περασμένων εποχών, κάνουν ένα δυναμικό comeback στο street style. Οι μούσες του street style τα υιοθετούν ή τα βγάζουν ξανά στην επιφάνεια. Τα αγαπάμε γιατί συνδυάζονται πανεύκολα με: λευκά πουκάμισα, έξυπνα t-shirt, blazers, ένα σέξι ζευγάρι απλές γόβες και ορίστε το έχετε! Θα συμβουλεύμε βέβαια να μην το παρακάνετε με τα ξέφτια κτλ. Ακολουθήστε το trend αλλά αποφύγετε τις υπερβολές.

Άνοιγμα στο γόνατο, λευκό πουκάμισο, μινιμαλισμός. Μια σούπερ πρωινή εμφάνιση για την άνοιξη.

Παρόμοιο θα βρείτε στα καταστήματα Attrattivo

H blogger Leandra Medine (Τhe Man Repeller) το φοράει με τις plastic fantastic γόβες τις.

Θα βρείτε κάτι άναλογο στα Sprider Stores

Like, like, like! στο συγκεκριμένο στυλ.

Σε κομψή, ίσια γραμμή κι ελαφρώς used. Γυρίστε τα μπατζάκια όπως στη φωτογραφία και βάλτε τις σέξι μαύρες γόβες σας. Αυτό είναι G Star Raw. Shopping tip: Σε skinny γραμμή και απλά used ύφασμα. Σε περίπτωση που δεν σας αρέσουν τα σκισίματα, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε αυτό από τα BSB.

H blogger Columbine Smilles, σε πιο extreme εκδοχή του trend αφού αδυνατούμε να μετρήσουμε τα σκισίματα στο τζιν της.  Το συνδυάζει με γόβες σε μεταλλικό χρώμα και κλασικό balzer.

Δεν έχει τα σκισίματα, αλλά έχει την ίδια γραμμή. Θα το βρείτε στα H&M

Δείτε ακόμα:

Trend: Short pants

Trend: το λεπτό πουκάμισο

Coachella street style!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.