ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Gift guide: Γούρια για το 2013


4 Δεκεμβρίου 2012

Δώστε τύχη στα αγαπημένα σας πρόσωπα με το δώρο σας.

Πλησιάζουν οι γιορτές και όλες σκέφτεστε το δώρο που θα κάνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα γούρια είναι μια έξυπνη και οικονομική ιδέα που θα σας βγάλουν από τον προβληματισμό και συγχρόνως θα προσφέρουν καλή τύχη και ευχάριστους οιωνούς στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επειδή όμως το γυναικείο φύλο πάντα αρέσκεται στη λάμψη των κοσμημάτων ως δώρο, θα μπορούσατε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να συνδυάσετε την ιδέα ενός γουριού για το 2013 σ’ένα κομψό και οικονομικό βραχιόλι ή κολιέ. Έτσι πέρα από τύχη θα προσφέρετε στην φίλη ή τη μαμά σας ένα όμορφο κόσμημα που θα το φοράει όλο το χρόνο. Ακόμη, ένα μπρελόκ γούρι θα μπορούσε να είναι επίσης ένα πρακτικό και όμορφο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Για εσάς που θέλετε να κάνετε δώρο ένα γούρι για το σπίτι σε μια φίλη σας, τα διακοσμητικά κεριά είναι μια καλή ιδέα δίνοντας ζεστασιά και μια cozy ατμόσφαιρα και αισθητική στον χώρο. Τα ρόδια, ως σύμβολο τύχης, θα μπορούσαν επίσης να είναι ένα ωραίο δώρο για το σπίτι. Είτε γυάλινα είτε κεραμικά είτε μεταλλικά, η ύπαρξη τους θα φέρει τύχη και ελπίδα για το 2013 στο σπίτι που θα τα δωρίσετε.

Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες για γούρια: [imagebrowser id=597]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.