ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Fashion trend: Βάλτε το αγαπημένο σας ζώο στο...πουλόβερ σας


14 Δεκεμβρίου 2012

Για εσάς που αγαπάτε τα cozy φαρδιά πουλόβερ στα χειμωνιάτικα look σας.

Είναι ιδιαίτερα και μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο look σας! Ο λόγος για τα πουλόβερ που έχουν στο σχέδιο τους χαριτωμένα και funky ζωάκια δίνοντας εύκολα στυλ σ’ ένα απλό outfit σας. Είναι μία από τις πιο δυνατές τάσεις του φθινοπώρου που μπορείτε να την επιλέξετε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μπορείτε να αντικαταστήσετε το μονόχρωμο αγαπημένο σας φαρδύ πουλόβερ με ένα animal sweater και να απογειώσετε μια απλή casual εμφάνιση σας. Το animal sweater σας μπορεί επίσης να συνοδεύσει το μαύρο υφασμάτινο παντελόνι ή το blue jeans σας και το λευκό κλασσικό πουκάμισο σας μετατρέποντας το κλασσικό αυτό look σε στυλάτο και πιο funky. Για εσάς που σας αρέσει να παίζετε με τα αξεσουάρ σας, μπορείτε να βάλετε το animal sweater σας με ένα collar κολιέ για ένα ιδιαίτερα stylish αποτέλεσμα. Για ένα βραδινό outfit σας, μπορείτε να βάλετε τη pencil ή girly φούστα σας με το animal sweater σας για να ισορροπήσετε και να δώσετε μια πιο casual και χαλαρή αύρα στο στυλ σας.

Styling tip:

• Αποφύγετε την υπερβολή γιατί τα animal sweaters είναι από μόνα τους εκκεντρικά! Προτιμήστε τις μονόχρωμίες για να τα συνοδεύσετε.

Δείτε παρακάτω μερικές προτάσεις που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε: [imagebrowser id=630]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.