ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Μαγιό: Το must-have κομμάτι των beach outfits


8 Ιουνίου 2013

Για εμφανίσεις στην παραλία που κάνουν τη διαφορά.

Το μαγιό είναι ίσως το πιο απαραίτητο κομμάτι για να κάνετε στιλάτες βουτιές και ξεχωριστές εμφανίσεις στην παραλία. Η τάση στα μαγιό για το φετινό Καλοκαίρι επιβάλλει έντονα χρώματα, φρου-φρου, prints, ρίγες ενώ αισθητή κάνει την παρουσία του και το απόλυτα chic & classic ολόσωμο μαγιό. Επίσης, το mix & match είναι μία ενδιαφέρουσα ιδέα συνδυάζοντας το μονόχρωμο επάνω μέρος του μαγιό με το printed κάτω μέρος. Ανάλογα με το σωματότυπό σας, επιλέξτε το σχέδιο που σας ταιριάζει και στη συνέχεια επιλέξτε τις αποχρώσεις που ταιριάζουν στο προσωπικό στιλ σας. Έτσι, μερικά έξυπνα tips για να διαλέξετε το σωστό μαγιό είναι:

• Να επιλέξτε φρου-φρου και κρόσια στο επάνω μέρος του μαγιό, για εσάς που έχετε μικρό στήθος.

• Οι γυναίκες με πλούσιο μπούστο καλό θα ήταν να αποφύγουν τα στράπλες μαγιό και το κλασσικό ‘’τριγωνάκι’’ στο μπικίνι τους και να επιλέξουν μαγιό με μπανέλα και φαρδιές τιράντες.

• Για εσάς που έχετε κοιλίτσα, η ιδέα ενός ολόσωμου μαγιό είναι ιδιαίτερα στιλάτη και κολακευτική.

• Για εσάς που έχετε πλούσιες καμπύλες, είναι προτιμότερο να αποφύγετε να είναι μικροσκοπικό το κάτω μέρος του μαγιό σας.

[gallery-188832]

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.