ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Bikini time


20 Ιουνίου 2013

BIKINI1.jpg

Για σέξι εμφανίσεις στην παραλία.

Ένα stylish μπικίνι είναι ο,τι χρειάζεστε για εμφανίσεις που θα κάνουν τη διαφορά στην παραλία. Κι επειδή το Καλοκαίρι επιβάλλει ζωηρά χρώματα, δεν έχετε παρά να επιλέξετε έντονες και φωτεινές αποχρώσεις που θα αναδείξουν το μαυρισμένο σώμα σας. Επίσης, τα prints στο μαγιό μας είναι μία υπέροχη επιλογή ως μία από τις δυνατές τάσεις του Καλοκαιριού. Μην ξεχνάτε πως το μπικίνι σας δίνει την δυνατότητα για ένα απόλυτα μοδάτο mix& match, συνδυάζοντας το μονόχρωμο τοπ με το printed κάτω μέρος του μπικίνι σας ή και το αντίστροφο. Έτσι, επιλέξτε το μπικίνι που ταιριάζει στο σωματότυπό σας ακολουθώντας τα παρακάτω tips και εντυπωσιάστε στην παραλία:

Για εσάς που δεν έχετε πλούσιο μπούστο, επιλέξτε τα κρόσια ή τα φρου-φρου στο τοπ του μπικίνι σας. Αντίθετα, εσείς που έχετε πλούσιο μπούστο, αποφύγετε τις παραπάνω τάσεις για πιο κολακευτικό αποτέλεσμα.

• Για εσάς που έχετε πλούσιες καμπύλες, προτιμήστε να αποφύγετε τα μεγάλα σχέδια, τις οριζόντιες ρίγες στο κάτω μέρος του μπικίνι σας καθώς και το μικροσκοπικό μέγεθος.

[gallery-196578]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.