ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Όταν η τελειότητα της φύσης ‘’μεταμορφώνεται’’ σε χρυσή πολυτέλεια


27 Νοεμβρίου 2013

5-Copy.jpg

Πολύτιμες ‘’υπάρξεις’’ του ζωικού βασιλείου σε glam εκδοχή.

Είναι ξεχωριστά, ιδιαίτερα, παιχνιδιάρικα και μπορούν συγχρόνως να αποτελέσουν σύμβολα πολυτελούς κομψότητας. Ο λόγος για τα κοσμήματα που απεικονίζουν είτε την άγρια τίγρη είτε τη romantic & girly πεταλούδα είτε το femme fatale φίδι και που για τη φετινή σεζόν αποτελούν δυνατή τάση για να ολοκληρώσετε τις εμφανίσεις είτε τα επιλέξετε στο βραχιόλι είτε στο κολιέ είτε στο δαχτυλίδι είτε στην καρφίτσα σας.

Η νέα συλλογή ... I love butterflies του ilias LALAoUNIS αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που ξεχωρίσαμε όπου τα σχέδια με αέρινες γραμμές που “μεταμορφώνουν” το χρυσό και τις πολύτιμες πέτρες σε μοναδικά κοσμήματα εξυμνούν την απόλυτα αιθέρια ομορφιά της πεταλούδας και μας υπενθυμίζουν τη δυνατότητα της προσωπικής μας εσωτερικής μεταμόρφωσης. Ένας φανταστικός κόσμος που κατοικείται από πεταλούδες και μεταμορφώνεται περίτεχνα σε χρυσό 18Κ με πολύτιμες πέτρες και διαμάντια και σε ασήμι 925ο , σχηματίζοντας δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, βραχιόλια παντατίφ και κομψά κολιέ.

Διαλέξτε λοιπόν κι εσείς την ύπαρξη του ζωικού βασιλείου που θα σας μεταφέρει τη μαγεία της φύσης στην καθημερινότητα σας!

[gallery-273125] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.