ΣΤΙΛ STYLING TIPS

13+1 Στιλάτες μπλε εμφανίσεις


28 Ιανουαρίου 2014

Τιμήστε τις αποχρώσεις του μπλε στο στιλ σας.

Το μπλε χρώμα έχει ευρεία χρωματική παλέτα πράγμα που το κάνει ιδανικό για τις όλες τις περιστάσεις κι όλες τις ώρες. Στη σκουρόχρωμη εκδοχή του μπορεί να αντικαταστήσει υπέροχα το συνηθισμένο μαύρο χρώμα κάνοντας την ανατροπή στο στιλ σας, στην αγαπημένη μπλε ρουά απόχρωση δίνει μοδάτο ύφος ενώ οι παστέλ αποχρώσεις του γαλάζιου μπορούν να ικανοποιήσουν τις ρομαντικές υπάρξεις. Το γεγονός πως το μπλε διευρύνεται σε διαφορετικούς τόνους σας δίνει τη δυνατότητα να τους συνδυάσετε μεταξύ τους αλλά και να βάλετε κι άλλα χρώματα στο στιλιστικό ‘’παιχνίδι’’ όπως το μαύρο ή το λευκό ή το γκρι που ταιριάζουν ιδανικά με τα blue looks σας.

Extra tips:

• Μη διστάσετε να συνδυάσετε το σκουρόχρωμο μπλε χρώμα με το μαύρο καθώς αποτελεί από τους δυνατούς συνδυασμούς της σεζόν κι είναι ιδιαίτερα στιλάτος.

Για πιο εκκεντρικό αποτέλεσμα, συνδυάστε τα ζωηρά χρώματα όπως το πορτοκαλί ή το κόκκινο ή το κίτρινο με το μπλε χρώμα ακόμη κι αν είναι το ανοιχτόχρωμο μπλε.

[gallery-297337] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.