ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Floral prints: Η hot τάση της Άνοιξης


27 Φεβρουαρίου 2014

843.jpg

Είναι ξανά στη μόδα και γι αυτή τη σεζόν και ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος!

Από τα αγαπημένα prints της Άνοιξης αποτελούν τα λουλούδια και τα floral σχέδια που πέρα από  ένα απόλυτα μοδάτο αποτέλεσμα, μας φτιάχνουν τη διάθεση και βάζουν χρώμα στις εμφανίσεις μας με τον πιο στιλάτο κι ευχάριστο τρόπο. Είτε επιλέξετε τα μεγάλα λουλούδια είτε τα πιο διακριτικά σχέδια, σίγουρα θα πετύχετε looks που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Τη νέα σεζόν οι οίκοι μόδας όπως Balenciaga, Isabel Marant, Stella McCartney, Elie Saab τα τίμησαν ιδιαιτέρως στις συλλογές αναδεικνύοντας τα σε μία διαχρονική πλέον τάση που δεν μπορεί να λείπει από τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας. Θα τα δείτε σε ανοιχτόχρωμο φόντο όπως το κομψό λευκό, σε παστέλ αποχρώσεις αλλά και σε σκουρόχρωμο φόντο όπως το elegant μαύρο χρώμα.

Extra tip: Η επιλογή του μεγέθους των λουλουδιών και των floral σχεδίων θα πρέπει να γίνει με βάση το σωματότυπό σας καθώς θα πρέπει να έχετε στο νου σας πως αν επιλέξετε μεγάλα λουλούδια σε σημεία με παραπανίσια κιλά, το αποτέλεσμα δεν θα είναι ιδιαίτερα κολακευτικό.

[gallery-309846] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.