ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Brooks Brothers: Μοντέρνα και κομψά looks για όλα τα στιλ


26 Μαρτίου 2014

PicMonkey-Collage1101.jpg

Νεανικός αέρας επικρατεί στο διαχρονικό brand που το κάνει αγαπητό σε όλες τις γυναίκες από το πρωί ως το βράδυ.

Αίσθηση κάνει πλέον στα street style looks των fashionistas πως κλασσικά κομμάτια όπως το blazer, το ανδρόγυνο παντελόνι, το «αυστηρό» τοπ ή το επίσημο φόρεμα αποκτούν μοντέρνα προσέγγιση και εμφανίζονται σε ζωηρά χρώματα και σχέδια ή συνδυάζονται με casual & sportive κομμάτια όπως το τζιν παντελόνι, τα sneakers ή τις εσπαντρίγιες. Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας που θέλει ισορροπημένα «αυστηρά» looks , το αγαπητό brand Brooks Brothers ανανεώνεται για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι και μπαίνει δυναμικά στην καθημερινότητα μας όχι μόνο για τα looks του γραφείου αλλά και για τις casual ή βραδινές εμφανίσεις σας. Αποκτά ζωηρά χρώματα, μοδάτα prints, δυνατό colourblocking, ιδιαίτερα υφάσματα και μοντέρνα «κοψίματα». Μη διστάσετε να συνδυάσετε τα έντονα χρώματα και σχέδια μεταξύ τους αλλά και να ολοκληρώσετε τα κομψά Brooks Brothers looks με τα hot athletic-style αξεσουάρ όπως τα αθλητικά παπούτσια, τις sportive πλατφόρμες ή την χαρακτηριστική ριγέ ζώνη.

Πάρτε μία ιδέα πώς συνδυάζουν οι fashionistas τα κλασσικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους στις street style εμφανίσεις τους:

[gallery-320234] Δείτε πώς να κάνετε κι εσείς μοντέρνες, chic & classic εμφανίσεις με τα Brooks Brothers κομμάτια που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκάιρι: [gallery-320234] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.