ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα περίτεχνα χειροποίητα κοσμήματα της Σοφίας Κουτσούκου


18 Μαΐου 2014

Το ασήμι, επιχρυσομένο ή οξειδομένο, στα χέρια της Σοφίας Κουτσούκου μεταμορφώνεται σε περίτεχνα χειροποίητα κοσμήματα. Σε συνδυασμό με κορδέλες, αλυσίδες, πέρλες και χάντρες το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Η Σοφία έχει το δικό της ύφος και επιμένει σταθερά σε αυτό με αποτέλεσμα οι δημιουργίες της να έχουν φανατικές θαυμάστριες. Αυτές, άλλωστε, την παρότρυναν το 2005 να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη δημιουργία του δικού της brand.

Sophia-Koutsoukou-jewellery1

Σπούδασε Design στο Westminster University του Λονδίνου δουλεύοντας παράλληλα σε ένα εργαστήριο από το οποίο απέκτησε αρκετές γνώσεις για τη διαδικασία παραγωγής ενός κοσμήματος. Επιστρέφοντας στην Αθήνα παρακολούθησε, επίσης, αρκετά σεμινάρια κατασκευής κοσμημάτων.

Όλες οι δημιουργίες της είναι χειροποίητες χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή τεχνική χύτευσης μετάλλου σε καλούπι, «χαμένο κερί (lost wax)».

Sophia-Koutsoukou-jewellery2

Το τελικό αποτέλεσμα είναι μοναδικά κοσμήματα, τα οποία εντυπωσιάζουν μέσα από την απλότητά τους, αντλώντας έμπνευση από την ομορφιά που κρύβει η φύση, η γραφιστική, η μοντέρνα αρχιτεκτονική και η Αρχαία Ελλάδα.

Sophia-Koutsoukou-jewellery3

Τα υπέροχα κοσμήματα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε στο Women in Action summer edition @ Αστέρα Γλυφάδας Balux (Dreams), 1.6.2014, 12:00 – 20:00, όπου μπορείτε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει σε σας για να απογειώσετε το καλοκαιρινό σας στιλ.

banner_720x902 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.