ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Μοντέρνα αισθητική από το MOST CHIC


20 Μαΐου 2014

Η συλλογή MOST CHIC Sandals δημιουργήθηκε από τον ενθουσιασμό και την αγάπη δύο γυναικών για τα χειροποίητα ελληνικά σανδάλια. Τα σχέδια είναι εμπνευσμένα από τις αρχαίες φόρμες που αποτελούν πρότυπο ακόμα και στις μέρες μας. Βασικό στοιχείο της φετινής συλλογής είναι η ισορροπία απλότητας, κομψότητας και μοντέρνας αισθητικής, που κάνουν τη γυναίκα να νιώθει σαν μια σύγχρονη θεά. Eίναι 100% χειροποίητα στην Ελλάδα από πολυτελή δέρματα, τα σανδάλια χαρακτηρίζονται για την άψογη εφαρμογή τους. Η συλλογή SS2014 αποτελείται από πολλά σχέδια που αναπτύσσεται σε μια πλούσια χρωματική παλέτα.

MG_9013

Ivy στον απόλυτο καλοκαιρινό συνδυασμό του αγαπημένου μας μαύρου με το απλό φυσικό δέρμα.

MG_6811

Jasmin ένα από τα πιο θηλυκά και αγαπημένα σχέδια της συλλογής που αγκαλιάζει υπέροχα το πόδι και φοριέται όλες τις ώρες…

FACEBOOK

Τη συλλογή MoST CHIC Sandals θα τη βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα και ηλεκτρονικά στο www.most-chic.com αλλά θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να δοκιμάσετε από κοντά τις δημιουργίες στο Women in Action summer edition @ Αστέρα Γλυφάδας Balux (Dreams), 1.6.2014, 12:00 – 20:00, όπου μπορείτε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει σε σας για να απογειώσετε το καλοκαιρινό σας στιλ.

banner_720x9021 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.