ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Ανακαλύψτε τα είδη l'amazone


28 Μαΐου 2014

Η μαγεία για το l'amazone υπάρχει παντού και κυρίως στα στοιχεία της φύσης όπως είναι το γνήσιο δέρμα…

Τους αρέσει να συνδυάζουν τη φύση με τη φαντασία, το διαχρονικό design με διάφορα πολυτελή υλικά και να φέρνουν τη μαγεία από τη φύση στο χώρο ή το στιλ σας.

Image-415 Τα είδη του l” amazone ξεχωρίζουν για την ποιότητα των υλικών, τη λεπτομέρεια στο σχεδιασμό και τη μοναδικότητά τους. Κάθε είδος φτιάχνεται αποκλειστικά για εσάς ή το χώρο σας και πάντα με βάση το προσωπικό γούστο ή τις ανάγκες σας.

Image-712 Σκεφθείτε μόνο πόσο πιο όμορφα θα εργαζόσασταν σ' έναν πολυτελή χώρο με δερμάτινα έπιπλα που έχουν φτιαχτεί με μεράκι, πόσο πιο χαλαρωτικές θα ήταν οι διακοπές στο ιστιοπλοϊκό σ” ένα πραγματικά δερμάτινο σαλόνι αλλά και πόσο πιο ιδιαίτερο θα ήταν το look σας με μία vintage δερμάτινη τσάντα ή ένα boho ρούχο με κρόσι που έχει φτιαχτεί μοναδικά για εσάς!

Image-616

Τα είδη l'amazone θα βρίσκονται στο Women in Action summer edition @ Αστέρα Γλυφάδας Balux (Dreams), 1.6.2014, 12:00 – 20:00.

banner_720x9021

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.