ΣΤΙΛ STYLING TIPS

4 Fashion κανόνες και πώς να τους σπάσετε;


9 Ιουλίου 2014

PicMonkey-Collage52.jpg

Παρόλο που έχουμε πει πως η μόδα δεν πρέπει να υπακούει σε κανόνες και αποτελεί έναν κόσμο που η φαντασία δημιουργεί τα πιο επιτυχημένα looks, υπάρχουν όμως κάποιοι κανόνες που είναι αποδεκτοί (και «σωτήριοι» θα έλεγα) και χρειάζονται απλά γούστο, ταλέντο και φινέτσα για να τους αντιμετωπίσετε διασκεδαστικά.

Δείτε,λοιπόν, παρακάτω πώς να «σπάσετε» επισήμως με 4 απλούς τρόπους τους παγιωμένους fashion κανόνες διατηρώντας όμως το στιλ σας αψεγάδιαστο:

ΚΑΝΟΝΑΣ Νο 1: Δεν φοράμε ποτέ λευκό φόρεμα ή ολόλευκο σύνολο στο γάμο που είμαστε καλεσμένες. Η απάντηση εδώ είναι πως μπορούμε να επιλέξουμε ένα λευκό γιλέκο ή blazer πάνω από το floral ή πολύχρωμο ντύσιμό μας ή λευκά αξεσουάρ τιμώντας σωστά το αγαπημένο μας χρώμα. ΚΑΝΟΝΑΣ Νο 2: Δεν αφήνουμε τις τιράντες του σουτιέν να φαίνονται από το σουτιέν. Εναλλακτικά, επιλέγουμε τα μοδάτα bra τοπ με στιλάτες, τιράντες. ΚΑΝΟΝΑΣ Νο 3: Τα σορτς στη δουλειά ανήκουν στη λίστα των απαγορευμένων επιλογών. Η βερμούδα είναι η chic & classic λύση για μία εμφάνιση στο γραφείο όπως απαιτούν οι κανόνες. ΚΑΝΟΝΑΣ Νο 4: Αφήστε την έντονη λάμψη κι ό,τι περιλαμβάνει αυτή (παγιέτες, στρας και πέτρες που γυαλίζουν) για τις βραδινές εμφανίσεις σας. Η απάντηση σε αυτόν τον κανόνα είναι οι μεταλλικές υφές, τα metallic αξεσουάρ, οι λωρίδες lurex στην pencil φούστα σας, για να αποφύγετε έτσι να σας ρωτήσουν τι cocktail προτιμάτε ενώ βρίσκεστε στο γραφείο. [gallery-360100] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.