ΣΤΙΛ STYLING TIPS

3+1 Τάσεις που πρέπει να τιμήσετε το φετινό Καλοκαίρι


22 Ιουλίου 2014

649.jpg

Για απόλυτα stylish εμφανίσεις στις διακοπές σας.

Είναι γεγονός πως αρκετές τάσεις έκαναν την εμφάνισή τους το φετινό καλοκαίρι αλλά λίγες είναι αυτές που κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις και πολύ περισσότερο την καρδιά μας.

1. Ας ξεκινήσουμε με το απόλυτο hot trend, που δεν είναι άλλο από ένα σέξι cropped top. Είτε είναι boxy, είτε loose είτε αγκαλιάζει το σώμα σας, φορέστε το από το πρωί ως το βράδυ αναδεικνύοντας την επίπεδη κοιλιά σας. Σε περίπτωση που αυτή δεν αποτελεί δυνατό σημείο στο σώμα σας, τότε επιλέξτε την τάση layering βάζοντας κάποιο άλλο μακρύτερο τοπ μέσα από το κοντό μπλουζάκι σας.

2. Τα sportive σανδάλια: Η λατρεία για τα σανδάλια στα summer looks μας είναι δεδομένη. Αυτό όμως που μας άρεσε απρόσμενα είναι τα άνετα σανδάλια με τρακτερωτούς πάτους, τα birkenstock style σανδάλια αλλά και τα σανδάλια-παντόφλες που κάνουν εύκολη την καθημερινότητά μας.

3. Κρόσσια παντού! Τα έχετε δει σε πολλές εκδοχές από ρούχα μέχρι αξεσουάρ και σίγουρα έχετε λατρέψει την υπέροχη «κίνηση» που χαρίζουν. Φλερτάροντας με τα μποέμ στοιχεία μπορούν να ανταποκριθούν επάξια στα διαφορετικά γυναικεία στιλ.

4. Κιμονό lovers! Αν και τελευταίο στη σειρά, δεν μπορούμε να αρνηθούμε τον πρωταγωνιστικό του ρόλο για το φετινό καλοκαίρι. Επιλέξτε το με ή χωρίς κρόσσια, μίνι ή maxi, μονόχρωμο ή printed και φορέστε το με το casual τζιν σορτσάκι σας ή το βραδινό κλασσικό look σας.

[gallery-363747] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.