ΣΤΙΛ STYLING TIPS

5+1 έξυπνα tips για να ανανεώσετε το στιλ σας στο γραφείο


13 Οκτωβρίου 2014

PicMonkey-Collage20.jpg

Πώς μπορείτε να πετύχετε εύκολα μοντέρνο αποτέλεσμα;

Η άποψη πως το office style αποτελεί ένα συντηρητικό κομμάτι του στιλ μας έχει ξεπεραστεί προ πολλού με τις εμφανίσεις μας στο γραφείο να χαρακτηρίζονται από εμφανή μοντέρνα στοιχεία. Χρώματα, υφές, συνδυασμοί γεμάτοι αντιθέσεις, colourblockings, τολμηρά αξεσουάρ είναι μερικά από αυτά που αναβαθμίζουν με τον καλύτερο τρόπο τις κλασσικές office εμφανίσεις. Πιο συγκεκριμένα:

  1. Ολοκληρώστε με χρωματιστά ή funky αξεσουάρ το συντηρητικό ανδρόγυνο ντύσιμο ή επιλέξτε ένα εντυπωσιακό colourblocking ανάμεσα στα κομμάτια του γυναικείου κουστουμιού.
  2. Προτιμήστε να αντικαταστήσετε το κλασσικό λευκό πουκάμισο με ένα coloured ή printed για να συνοδεύσετε το ανδρόγυνο παντελόνι.
  3. Σε περίπτωση που δεν αποχωρίζεστε τα λευκά πουκάμισα από το στιλ σας, συνδυάστε τα με το αγαπημένο τζιν παντελόνι και τις κομψές γόβες σας.
  4. Το shirt dress αποτελεί hot πρόταση για τις λάτρεις του φορέματος.
  5. Οι πιέτες στη φούστα ή το midi style την αναγάγουν σε ένα ιδιαίτερα μοδάτο, girly κομμάτι για το γραφείο.
  6. Το πανωφόρι όπως η μάλλινη ζακέτα ή το leather jacket χαρίζουν χαλαρή και μοντέρνα διάθεση στο «αυστηρό» look του γραφείου.

Δοκιμάστε τα και σίγουρα η διάθεση αλλά και το στιλ θα αλλάξουν αισθητά ώστε να μπορεί να σας ακολουθήσει όλη μέρα ακόμη και για το after office ποτό σας.

[gallery-390336]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.