ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το στιλ ξεκινάει από το πρωί στο γραφείο!


1 Δεκεμβρίου 2014

64cdf7919953e8d766b3713f33656504-Copy3.jpg

6+1 Προτάσεις για να το ανανεώσετε.

Το office style αποτελεί μία "υπόθεση" που μας απασχολεί καθημερινά και σίγουρα καταναλώνει αρκετό από τον πολύτιμο, πρωινό χρόνο μας. Τα κατάλληλα κομμάτια, ο σωστός συνδυασμός τους και αλλά και κάποιες «μοντέρνες» πινελιές μπορούν να το ανανεώσουν ώστε να μην θυμίζει τίποτα από το συντηρητικό στιλ του γραφείου. Ας ξεκινήσουμε με τους βασικούς κανόνες!

  1. Αντικαταστήστε το μαύρο blazer με ένα χρωματιστό ή chic λευκό ή γεμάτο μοδάτα μοτίβα όπως αυτά με folk επιρροές.
  2. Το λευκό πουκάμισο προτιμήστε το μόνο όταν θέλετε να ισορροπήσετε ένα ήδη printed look διαφορετικά τιμήστε τις ρίγες , τα λουλούδια και τις περίτεχνες «λεπτομέρειες».
  3. Η ψηλόμεση παντελόνα ή τα cropped pants δείχνουν υπέροχα για να βγάλετε το συνηθισμένο κλασσικό, ανδρόγυνο παντελόνι.
  4. Και τώρα πάμε στα αξεσουάρ! Τα παπούτσια αποτελούν υπόθεση-κλειδί για να κάνετε την ανατροπή. Επιλέξτε χωρίς δισταγμό τα stylish sneakers με τα κλασσικά looks ακόμη κι όταν μιλάμε για ένα girly ντύσιμο με τη φούστα σας. Τα brogues-flatforms αποτελούν μία άλλη πρόταση για να αντικαταστήσετε τα pumps.
[gallery-404451]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.