ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Super X-mas Gift!


18 Δεκεμβρίου 2014

2-Copy1.jpg

Και το όνομά του είναι Generation Generous αποκλειστικά για εσάς από το Jenny.gr!

To jenny.gr εγκαινιάζει το Exclusive Shop μέσω της συνεργασίας με τη Generation Generous και το αποτέλεσμα είναι μία super στιλάτη customized τσάντα  φτιαγμένη από αδιάβροχο, ανθεκτικό και οικολογικό ύφασμα που την κάνει  ιδανική για κάθε περίσταση! Η passepartout γήινη απόχρωση της επιτρέπει να τη συνδυάζετε με τα πάντα και να γίνει το αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αυτό άλλωστε δεν ζητάμε από την day bag μας; Να τη «ταλαιπωρούμε» άνετα όλη μέρα χωρίς περιορισμούς και συγχρόνως να μας κρατάει στο επίκεντρο της μόδας.

Η ομάδα του Jenny.gr αφουγκράστηκε τις γυναικείες ανάγκες σας και σας την παρουσιάζει μέσα από μία συνεργασία με τη Generation Generous που αξίζει να σημειωθεί κι ο φιλανθρωπικός σκοπός της. Mε την αγορά κάθε limited edition τσάντας παρέχεται σε 10 παιδιά καθαρό νερό σε 200 παιδιά από την Cambodia για έναν ολόκληρο χρόνο. Γιατί μην ξεχνάμε πως ειδικά αυτές τις μέρες είναι σημαντικό να δείχνουμε την υποστήριξη και την αγάπη μας σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Βρείτε τη στο Exclusive shop by Jenny.gr!

[gallery-409511]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.