ΣΤΙΛ STYLING TIPS

ΜyTwins: Ρούχα με φαντασία για δίδυμα και όχι μόνο!


29 Μαΐου 2015

Λίγα λόγια για τη συλλογή MyTwins...

Το MyTwins.gr μεγάλωσε και απέκτησε τη δική του συλλογή βρεφικών και παιδικών ρούχων και αξεσουάρ, ειδικά σχεδιασμένη για δίδυμα, αλλά και όχι μόνο! Η συλλογή MyTwins αποτελείται από φορμάκια, T-shirts, πιτζάμες, φόρμες, σαλοπέτες, σαλιάρες και άλλα βρεφικά και παιδικά ρούχα, με απλές και μοντέρνες γραμμές και ιδιαίτερα, χιουμοριστικά τυπώματα που συμπληρώνονται μεταξύ τους και ταιριάζουν απόλυτα σε χαριτωμένο, μοντέρνα διδυμάκια!

catch me & run run_Fotor (1)

Στο MyTwins μπορεί κανείς να βρει twin sets για δίδυμα, αλλά και ρούχα για παιδιά διαφορικής ηλικίας, καθώς τα ρούχα της συλλογής διατίθενται και μεμονωμένα σε διαφορετικά χρώματα και μεγέθη. Η συλλογή επεκτείνεται με ρούχα εγκυμοσύνης για μαμάδες που περιμένουν δίδυμα.

___ ___________Fotor copy

Η συλλογή MyTwins διατίθεται μέσα από το mytwins eshop, αλλά και σε καταστήματα βρεφικών και παιδικών ειδών στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Δημιουργός του MyTwins.gr και της συλλογής MyTwins είναι η Εύη Σταθάτου, μαμά τριών αγοριών και μαμά διδύμων.mytwins12 copy

Μετά από αρκετά χρόνια στο χώρο της επικοινωνίας και του marketing, αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της ιστοσελίδα που απευθύνεται σε γονείς διδύμων και στη συνέχεια να σχεδιάσει τη δική της σειρά βρεφικών και παιδικών ρούχων.

Γίνετε μέλη της παρέας του MyTwins.gr & του mytwins eshop facebook twitter Ιnstagram

Τα ρούχα MyTwins θα βρείτε και στο Women in Action @ Balux Prive (Αστέρας Γλυφάδας), 7.6.2015, 12:00 – 00:00.

Facebook_coverNEW

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.