ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Pestemal…Πετσέτες φτιαγμένες για τις σύγχρονες γυναίκες


2 Ιουνίου 2015

Οι πεστεμάλ/pestemal βγαλμένες από την παράδοση της Ανατολίας και των παραδοσιακών χαμάμ αποτελούν σήμερα την πιο επίκαιρη πρόταση στις πετσέτες παραλίας. Από τις Κάννες και το Σαιντ Τροπέ μέχρι τη Δυτική Καλιφόρνια και το Μαϊάμι, η νέα τάση στις πετσέτες ονομάζεται πεστεμάλ. Στην Ελλάδα θα τις βρείτε από την ομώνυμη εταιρία Pestemal, σε μία μεγάλη καλοκαιρινή γκάμα σχεδίων και χρωμάτων.

Οι Pestemal φτιάχνονται από λινό, βαμβάκι, ή οργανικό μπαμπού και βάφονται με φυτικές βαφές φιλικές στο δέρμα. Είναι εξαιρετικά ελαφριές και απορροφητικές και στεγνώνουν γρήγορα. Είναι ιδανικές για το καλοκαίρι αφού μπορείτε να τις τυλίξετε σε ρολό και να τις έχετε μαζί σας σε όλες τις εξορμήσεις σας. Ξεχάστε τις ασήκωτες βαλίτσες και τις τσάντες παραλίας που βάραιναν τους ώμους.

Mία Pestemal πετσέτα άλλωστε, είναι εξαιρετικά πολυχρηστική. Μπορεί να φορεθεί ως παρεό, σάλι, halter neck φόρεμα ή να χρησιμοποιηθεί ως καλοκαιρινό ριχτάρι, τραπεζομάντηλο ή παιδική κουβέρτα. Αποτελεί το πιο stylish καλοκαιρινό αξεσουάρ και η απόλυτη επένδυση πριν φύγετε για διακοπές.

pestemal1

Έξυπνοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε τις πετσέτες Pestemal!

  • Κάντε τις δώρο στη μαμά σας ή τις φίλες σας, με τον ερχομό του φθινοπώρου μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν ως σάλι
  • Τυλίξτε το μωρό σας με μία Pestemal και προστατέψτε το από το κρύο ή χρησιμοποιήστε την ως αυτοσχέδιο μάρσιπο
  • Δώστε ένα χαρούμενο τόνο στο τραπέζι κήπου χρησιμοποιώντας την ως ράνερ
  • Απολαύστε τις Pestemal στο καθημερινό σας μπάνιο αντικαθιστώντας τις παραδοσιακές πετσέτες. Θα ενθουσιαστείτε με την απαλότητά τους και θα γλιτώσετε χώρο, ομορφαίνοντας παράλληλα τα ράφια της ντουλάπας σας.

Αυτοσχεδιάστε και ανακαλύψτε τη δημιουργική σας πλευρά με μία Pestemal!

Γνωρίστε από κοντά τις θρυλικές πετσέτες Pestemal στο Women in Action στο Balux…ή μπείτε στο e-shop της εταιρίας στο www.pestemal.gr!

The alternative touch…Pestemal

Τις πετσέτες Pestemal θα βρείτε και στο Women in Action @ Balux Prive (Αστέρας Γλυφάδας), 7.6.2015, 12:00 – 00:00.

Facebook_coverNEW

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.