ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το πιο διασκεδαστικό fashion puzzle του καλοκαιριού!


27 Ιουλίου 2015

IMG_1456-Copy.png

Συναρμολογήστε το με άπλετη φαντασία κι αποκτήστε summer looks που έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Ιδιαίτερες τσάντες, παπούτσια-πρωταγωνιστές, κοσμήματα με άποψη, γυαλιά που τραβούν τα βλέμματα και αλλά must-have καλοκαιρινά αξεσουάρ αποτελούν τα αναπόσπαστα κομμάτια του puzzle που φέρει το όνομα «γυναικείο στιλ», συμπληρώνοντάς το με χαρακτήρα στη στιγμή κι ανακηρύσσοντας εσάς την πιο ευφυή και εμπνευσμένη οπαδό του. Μη διστάσετε να μετακινήσετε ελεύθερα τα κομμάτια του, απενοχοποιημένη και χωρίς περιορισμούς. Εξάλλου, το καλοκαίρι επιτρέπει την υπερβολή χρωμάτων και prints!

The Bags to Own

IMG_1458

Μπορούν να αποτελέσουν key items στα μίνιμαλ outfits του καλοκαιριού, παίζοντας με τα χρώματα, τις υφές και τους συνδυασμούς. Τσάντες-statement που γίνονται εύκολα οι πρωταγωνίστριες, άλλοτε χαρίζοντας κίνηση στο πέρασμά σας κι άλλοτε παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα με τα διάφορα patches ή τις διχρωμίες.

Shoe Semantic

IMG_1460

Φλατ σέξι σανδάλια ή ψηλοτάκουνα πέδιλα δένουν με δερμάτινα λουριά, ανεβαίνουν ψηλά στον αστράγαλο και αγκαλιάζουν με χάρη τα γυμνά, ηλιοκαμένα πόδια. Το αποτέλεσμα; Ανάλαφρη θηλυκότητα, κομψότητα και φινετσάτη κίνηση. Την ίδια στιγμή, τα διαχρονικά Birkenstock και οι sportive πλατφόρμες πασπαλίζονται με τη λάμψη της πασαρέλας και βάζουν την άνεση στο προσκήνιο όλες τις ώρες της ημέρας.

Jewelry Fetish

IMG_1461

Smart λάμψη και αίγλη που μπορεί να σας ακολουθήσει από το πρωί ως το βράδυ χαρίζουν τα κοσμήματα της σεζόν, ιδανικά για γυναίκες δυναμικές, με αυτοπεποίθηση, που ξέρουν τι θέλουν και δεν αναζητούν πομπώδη κομμάτια για να ξεχωρίσουν. Οι χρωματιστές πολυτελείς πέτρες, συνεσταλμένες κάνουν την εμφάνισή τους θυμίζοντας πως το καλοκαίρι είναι εδώ και αξίζει να τις τιμήσουμε. Earcuffs και handchains κερδίζουν αναμφίβολα ένα παραπάνω bonus!

Multi-accessory Passion

IMG_1462

Με τα γυαλιά ηλίου να έχουν τον πρώτο λόγο στα πρωινά του καλοκαιριού, ακολουθεί μια σειρά από αξεσουάρ τα οποία μας φτιάχνουν τη διάθεση και χαρίζουν ένα colour twist που κινείται ανάμεσα στη χρηστικότητα και τη γυναικεία ανεμελιά. Με τα «μάτια» στραμμένα πάνω σας, τα oversized λουλούδια σε αναβρασμό και τα δυναμικά colourblockings, σίγουρα θα κάνετε αίσθηση.

Κατεβάστε το νέο, καλοκαιρινό τεύχος του HOPE εντελώς δωρεάν για να συναρμολογήσετε τα υπόλοιπα κομμάτια του πιο μοδάτου κι απαραίτητου accessory puzzle της σεζόν. 

Download link: https://itunes.apple.com/gr/app/hope-magazine/id720068321

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.